Jan de Waal groente- en fruittransport

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Jan de Waal groente- en fruittransport
  • Jan de Waal groente- en fruittransport
  • Bleiswijk, Zuid-Holland

Over ons:
Jan de Waal Groente- en Fruittransport BV is een toonaangevend bedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in het transport van verse groenten en fruit. Sinds onze oprichting in 1985 hebben we ons gericht op het leveren van hoogwaardige transportdiensten aan onze klanten in de agrarische sector. Ons bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid, efficiëntie en klantgerichtheid.

Diensten:
Wij bieden een breed scala aan transportdiensten aan, gericht op de specifieke behoeften van de groente- en fruitsector. Onze diensten omvatten onder meer:

1. Nationaal en internationaal transport: Wij verzorgen zowel nationaal als internationaal transport van hoofdzakelijk groenten en fruit. Met een uitgebreid netwerk van routes en ervaren chauffeurs zorgen wij voor tijdige levering van verse producten naar verschillende bestemmingen.

2. Koeltransport: Het transport van verse groenten en fruit vereist nauwkeurige temperatuurregeling om de kwaliteit te behouden. Onze moderne koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen om ervoor te zorgen dat de producten tijdens het transport op de juiste temperatuur blijven.

3. Logistieke oplossingen: Naast transport bieden wij ook logistieke oplossingen aan onze klanten. We kunnen helpen bij het plannen van routes, het optimaliseren van transportprocessen en het beheren van voorraadbeheer om de efficiëntie te maximaliseren.

Klantgerichtheid:
Bij Jan de Waal Groente- en Fruittransport BV staat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop. We streven ernaar om uitstekende service te bieden door nauw samen te werken met onze klanten en hun specifieke behoeften te begrijpen. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en op maat gemaakte transportoplossingen te bieden.

Kwaliteit en betrouwbaarheid:
Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten. Onze moderne vrachtwagens worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en prestaties. Bovendien werken we alleen met ervaren chauffeurs die goed opgeleid zijn in het veilig en efficiënt transporteren van verse producten. Wij werken met Nederlandse, Duitse, Poolse en Roemeense chauffeurs.

Duurzaamheid:
Bij Jan de Waal Groente- en Fruittransport BV zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu. Daarom streven we ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren door gebruik te maken van brandstofefficiënte voertuigen en het verminderen van onze CO2-uitstoot. We blijven ook zoeken naar nieuwe manieren om onze activiteiten te verduurzamen en ons steentje bij te dragen aan een groenere toekomst.

Teamwerk:
Bij Jan de Waal Groente- en Fruittransport BV geloven we sterk in teamwork. We moedigen een cultuur aan waarin samenwerking en ondersteuning centraal staan. Onze medewerkers werken nauw samen om doelen te bereiken en uitdagingen aan te gaan, waarbij ieders unieke vaardigheden en perspectieven worden gewaardeerd.
Informeel en korte, directe lijnen zijn bij ons zeker van toepassing.

Contact:
Voor meer vragen n.a.v. deze vacature of over onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Jan de Waal Groente- en Fruittransport BV
Klappolder 214-B
2665 MR BLEISWIJK
E-mail: [email protected]
Website: www.jandewaaltransport.nl



Locatie

Jan de Waal groente- en fruittransport https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b8eedecbb8abcc30512c54f1db0f63744dc12cae6447ee7919bf3196aea0.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b8eedecbb8abcc30512c54f1db0f63744dc12cae6447ee7919bf3196aea0.jpg
Bleiswijk Zuid-Holland NL