JG Flex recruitment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

JG Flex recruitment
  • JG Flex recruitment
  • Elst, Gelderland

Welkom bij JG Flex recruitment - waar matchen we niet alleen kandidaten met banen, maar brengen we echt mensen samen!

Wij zijn geen typisch werving- en selectiebedrijf. Nee, wij zijn de matchmakers van de arbeidswereld - en we nemen het serieus! Onze missie? Werkgevers en werknemers met elkaar verbinden alsof het liefde op het eerste gezicht is. Maar hey, wie houdt er niet van een beetje romantiek op de werkvloer?

Bij JG Flex recruitment gaan we verder dan alleen maar cvs scannen. We duiken diep in de harten en hoofden van onze kandidaten en werkgevers om de perfecte match te vinden. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil een mismatch - behalve misschien in sokken.

We zijn als een betrouwbare vriend die altijd naar je luistert. We begrijpen de behoeften, wensen en dromen van zowel werkgevers als kandidaten en zorgen ervoor dat beide partijen met een glimlach van oor tot oor uitkomen.

Of je nu in de tech-industrie zit, in de zorg werkt of iets daartussenin doet, wij hebben de specialisten en talentzoekers die jouw perfecte match kunnen vinden. En geloof ons, we hebben al heel wat succesverhalen op onze naam staan!

Dus, als je klaar bent om jouw volgende carrièrestap te zetten of het ontbrekende puzzelstukje voor jouw bedrijf te vinden, laten we dan eens kletsen. Wie weet, misschien maken we wel de match van je leven!

Laten we samen iets geweldigs bouwen. Klaar om te matchen?

Verhuizer

Amsterdam - Geen opleiding vereist - 40 uur
JG Flex recruitment

Zelfstandig werkend kok

Wervershoof - MBO - 40 uur
JG Flex recruitment


Locatie

JG Flex recruitment https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b5aa4caac8beae8fb1abde291e91a7dbb3908bfe622bf24242ce1640bb10.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b5aa4caac8beae8fb1abde291e91a7dbb3908bfe622bf24242ce1640bb10.jpg
Elst Gelderland NL