Pand Pannenkoek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Pand Pannenkoek
  • Pand Pannenkoek
  • Schalkwijk, Utrecht

PAND Pannenkoek bevindt zich in het hart van het Eiland van Schalkwijk en heeft een groeiende regionale bekendheid. Het restaurant is de ideale tussenstop tijdens een fietstocht of wandeling in het recreatieve buitengebied van Houten. Daarnaast biedt PAND Pannenkoek ouders met kinderen een ideaal uitje met binnen én buiten volop speelmogelijkheden. Voor families uit het hele land zijn wij dé ideale centrale ontmoetingsplek om gezellig met elkaar samen te zijn.

Toen we in 2017 startten met het restaurant, was het idee simpel: als kinderen het naar hun zin hebben, hebben ouders het ook naar hun zin. Dit hebben we vertaald naar een ruim opgezet restaurant met een unieke eigen stijl en met veel ruimte voor kinderen om kind te zijn. En dit bleek een gouden combinatie. In de regio zijn we inmiddels een begrip aan het worden en de mond-op-mond reclame vind ook buiten de provincie gehoor.

Van oorsprong zijn we ingericht als pannenkoekenrestaurant maar in de loop der jaren geëvolueerd tot familierestaurant dat inmiddels veel meer is dan alleen pannenkoeken. Ons doel is een gebalanceerde kaart te voeren met voldoende variatie en daarom voor ieder wat wils.

We bedienen 60.000+ gasten op jaarbasis. De leeftijd van onze gasten varieert van 0 tot 90+ en zij bezoeken ons in alle mogelijke samenstellingen. Van babyshower tot motorclub, er komt van alles langs bij Pand Pannenkoek. Ook bedrijven uit de buurt komen steeds regelmatiger over de vloer voor een ontspannen (werk)lunch, borrel of diner.

Ons team bestaat uit een vaste kern met vakkrachten en daaromheen een flinke groep jonge gasten die ons in de bediening en de keuken bijstaan tijdens de piekmomenten.



Locatie

Pand Pannenkoek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cd23cba7f666bca553863e74ced8ed9e0b89885e8ef46c2bfe28923e8620.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cd23cba7f666bca553863e74ced8ed9e0b89885e8ef46c2bfe28923e8620.jpg
Schalkwijk Utrecht NL