A&D Totaal

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

A&D Totaal
  • A&D Totaal
  • Giesbeek, Gelderland

Over AD Totaal

Wij willen de beste diensten en producten leveren, op een creatieve manier. We geloven er bij AD Totaal in dat we dit kunnen, wanneer we dit met plezier en toewijding kunnen doen. Om een geheel eigen identiteit te creëren, hebben we een aantal begrippen geformuleerd die centraal staan bij AD Totaal: Plezier, Kwaliteit, Klantgerichtheid, Creativiteit, Duurzaamheid. Dit zijn echter loze begrippen als er in de praktijk niets mee gedaan wordt. Daarom proberen wij op ieder vlak deze kernwoorden terug te laten komen. Dit uit zich in het team aan mensen dat bij AD Totaal werkt, tot aan de uitvoering van onze diensten.

Onze slogan Veilig leren heeft dan ook een dubbele betekenis. Enerzijds verwijst het naar de twee centrale begrippen binnen AD Totaal: onderwijs en veiligheid. Anderzijds willen we voor onze klanten en medewerkers een veilige omgeving bieden om zich in te kunnen ontwikkelen.

Diensten:

- Opleidingen
- E-learning
- Veiligheidszorg
- Persoonlijke verandering

Ons dienstenaanbod is in de loop der jaren ontstaan vanuit de behoeftes van onze klanten. Dat heeft geresulteerd in bovenstaand dienstenaanbod. Wanneer we deze diensten in twee begrippen moeten samenvatten, dan komen we uit op onderwijs en veiligheid. In diverse opleidingen kruisen deze twee begrippen elkaar, maar onze diensten e-learning en persoonlijke verandering, hebben weer niet noodzakelijk een directe link met veiligheid.

Onze slogan Veilig leren slaat enerzijds op de combinatie van deze begrippen, maar anderzijds slaat het op het bieden van een veilige leeromgeving waar zowel onze klanten als onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen.



Locatie

A&D Totaal https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/baa94299c1ddeb1466f402a428980229fb2e9d2ccbc31f11.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/baa94299c1ddeb1466f402a428980229fb2e9d2ccbc31f11.png
6987CX Giesbeek Gelderland NL