Nijhof Zelfbouw Baarn

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Nijhof Zelfbouw Baarn
  • Baarn, Utrecht

Dit is wie wij zijn
In onze winkel ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. En loop je van de woonaccessoires zo door naar de verf of de lampen. Of naar het La Place restaurant, zodat je na een (mid)dag woonshoppen even kunt relaxen.

Onze woonexperts begrijpen de dilemmas waar je voor staat. Een grijze bank of toch gewaagd groen? En wat zijn eigenlijk de voordelen van een pvc-vloer? Kleine keuzes, grote vragen. Vragen die voor jou net zo belangrijk zijn als voor ons.

Daarom helpen we je. Altijd. Met een kleine gebruikstip van onze verkoopadviseur. Tot een groot plan van onze interieurstylist. Omdat jij bij ons op nummer 1 staat. En omdat jij en jouw woning uniek zijn.

En heb je twee linkerhanden? Dan komen we gewoon bij je over de vloer. Voor montage en installatie van een badkamer, lamp, deur of alarminstallatie. Zodat jij elke dag geniet van comfort en kwaliteit in jouw woning.

Want voor het ideale woongemak bestaat de ideale woonwinkel. Al zeven decennia. Woonwarenhuis Nijhof.

Bedrijfsleider
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Als bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Anders gezegd: we kunnen niet zonder je! Tot snel?



Locatie

Nijhof Zelfbouw Baarn
3741GR Baarn Utrecht NL