Brute Bonen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Brute Bonen
  • Den Haag, Zuid-Holland

Brute Bonen staat voor een duidelijke missie: wij willen onze planeet groener maken door onze fans te laten genieten van de unieke smaak van de beste koffie uit het bos. We zijn ervan overtuigd dat wanneer mensen zich verbonden voelen met de oorsprong van hun voedsel en drank, ze bewustere keuzes maken voor een duurzamere wereld voor de volgende generaties. Ons doel? In 2030 streven we naar 5.000 hectare regeneratieve koffiebossen, wat neerkomt op een productie van 2,5 miljoen kilogram Brute Bonen per jaar. Dat vergt flink wat koffieliefde, van maar liefst 100.000 coffee-lovers.

En hoe komen we hier dan?

Smaakvolle liefde: Wij zijn fervente Coffeelovers, ware smaakpioniers en verleiders, zowel met onze heerlijke koffie als met onze onweerstaanbare missie. En eerlijk, wie kan daar nu tegen zijn?

Natuurlijke passie: Wij zijn dol op de natuur en daarom kiezen we altijd voor de meest natuurlijke optie. Geen overbodige tierlantijntjes. Gewoon pure bonen uit het bos, verpakt in natuurlijk materiaal en bezorgd per fiets. Dit zie je terug in onze communicatie, transparantie en eenvoud, zelfs bij het bestellen.

Brute Buddies: Alles smaakt beter als je het deelt. Of het nu gaat om koffie, vriendschap, avontuur, succes of winst. We hebben elkaar hard nodig om iedereen bewust te maken dat de lekkerste koffie uit het bos komt, niet van een plantage! Samen gaan we dit bereiken, en zoals we zelf behandeld willen worden, zo behandelen we elkaar.

Geen heilige boontjes: Nee, dat zijn we zeker niet. Want met alleen braafheid schudden we niemand wakker. Als positieve activisten bereiken we onze doelen met een knipoog, durf, een vleugje rebellie en een gezonde dosis zelfspot. We staan vastberaden achter onze missie en daarom doen wij de dingen net even anders dan de rest.

MANAGER ESPRESSOBAR

Den Haag - MBO - 32 - 40 uur


Locatie

Brute Bonen
2516CD Den Haag Zuid-Holland NL