Timmer Psychiatrie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Timmer Psychiatrie
  • Timmer Psychiatrie
  • Zutphen, Gelderland

Timmer Psychiatrie is een vrijgevestigde GGZ Instelling in de regio Zutphen/Achterhoek.
We bieden specialistische psychiatrische diagnostiek en behandeling voor volwassenen in een kleinschalige, maar multidisciplinaire setting.
De praktijk staat voor een persoonlijke benadering met zoveel mogelijk maatwerk.
De behandelingen worden gedaan door een van onze zelfstandige ervaren regiebehandelaren al dan niet in combinatie met medebehandelaren, denk aan psychologen, verpleegkundig specialisten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, dramatherapeuten, systeemtherapeuten en psychomotorische therapeuten.
Iedereen is zelfstandig en heeft een eigen praktijk, soms bij elkaar soms op eigen lokatie.
Op die manier blijft elke collega doen waar hij het best in is met behoud van eigen verantwoordelijkheid en staat de cliënt en niet de organisatie centraal.
We zijn op zoek naar een ervaren (basis)psycholoog, die ADHD onderzoek en psycho-educatie kan doen, alsook CGT behandelingen. In het de samenwerking goed bevalt, is het ook mogelijk om je uiteindelijk ook aan te sluiten als zelfstandige met een eigen praktijk.
Kijk op: www.timmerpsychiatrie.nl en op www.ggz-achterhoek.nl



Locatie

Timmer Psychiatrie https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cb8ee6264cbdd62cbe2ba533d46195cca940d7a4ba392667.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cb8ee6264cbdd62cbe2ba533d46195cca940d7a4ba392667.jpg
7151ZK Zutphen Gelderland NL