Nedabo - De specialist in het aanbrengen van betonplaten.

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Nedabo - De specialist in het aanbrengen van betonplaten.
  • Nedabo - De specialist in het aanbrengen van betonplaten.
  • Rheden, Gelderland

Het motto van Nedabo te Rheden is sinds 1961, we doen het samen! De klanten en daarnaast onze medewerkers staan bij Nedabo B.V. voorop! Hoe is het bedrijf Nedabo ontstaan? Nedabo B.V. is opgericht in het jaar 1961. De heer Baden is de oprichter van Nedabo en heeft met zijn onderneming de start gemaakt met het leggen van stelconplaten. In de jaren die volgende zijn we uitgegroeid tot één van de bekendste bedrijven van Nederland die zicht bezig houden met betonplaten, betonblokken en keerwanden.

Nedabo heeft laten zien dat ze blijven innoveren in hun vakgebied. Zo waren wij één van de eerste bedrijven in Nederland die gebruik maakte van lasergestuurde apparatuur voor het profileren van de ondergrond, daarnaast maken wij bij het leggen van betonplaten gebruik van moderne vacuminstallaties. De techniek heeft in al die jaren niet stil gestaan,. Onze ervaren legploegen werken in binnen en buitenland, daarnaast zijn wij heel flexibel inzetbaar.

Enthousiaste shovelmachinist met vrachtwagenrijbewijs om om ons team te versterken!

Rheden - Geen opleiding vereist - 40 uur
Nedabo - De specialist in het aanbrengen van betonplaten.


Locatie

Nedabo - De specialist in het aanbrengen van betonplaten. https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/195f7cb42e9dec9ea97d2bf5501fef567e1bd73abfe0f184.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/195f7cb42e9dec9ea97d2bf5501fef567e1bd73abfe0f184.png
6991HD Rheden Gelderland NL