Kite Recruitment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Kite Recruitment
  • Zoetermeer, Zuid-Holland

Kite Recruitment is een gespecialiseerd recruitmentbureau die staat voor passie voor het recruitment vak. Vanuit deze passie is het onze missie om een (werk) omgeving te creëren waarin elk individu vanuit zijn eigen authenticiteit kan doen waar men energie en voldoening uit haalt, zodat zowel de persoonlijke doelstellingen als die van de werkomgeving behaald worden.

Uiteindelijk wil je dat het inschakelen van een recruitment specialist wel iets oplevert toch? Door te kiezen voor onze opdrachtgevers en te weten wat de doelstellingen en ambities zijn van onze opdrachtgevers kunnen we gezamenlijk succesvol zijn. Wij nemen de persoonlijke ambities van onze professionals niet voor lief. Wij zoeken naar een werkomgeving dat leidt tot wederzijds (werk)geluk. Dat is waar wij voor staan!

Onze core business? Het verbinden van technische professionals aan ambitieuze opdrachtgevers binnen bouw, installatietechniek, vastgoed en beheer. We begeleiden het traject van A tot Z en verder! We zorgen voor een succesvolle toekomst voor beide partijen. Van ambitie naar resultaat!



Locatie

Kite Recruitment
2713HX Zoetermeer Zuid-Holland NL