Algemeen Thuiszorg Bureau

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Algemeen Thuiszorg Bureau
  • Algemeen Thuiszorg Bureau
  • Zoetermeer, Zuid-Holland

Het Algemeen Thuiszorgbureau (ATZB) is een erkende thuiszorgorganisatie, die vanaf januari 2009 actief is als gespecialiseerde thuiszorgaanbieder voor de gemeente Zoetermeer, Den Haag, Leiden, Diemen en omstreken.


Wij zijn een ambitieuze en gemotiveerde organisatie die er naar streeft mensen te ondersteunen in hun behoefte zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij leveren belevingsgerichte huishoudelijkezorg, dat wil zeggen zorg met respect voor de leefcultuur van de cliënt. Ons cliënten bestand is zeer divers omdat wij iedereen helpen die (tijdelijk) huishoudelijke hulp nodig heeft.


Onze mensen gaan verder dan alleen huishoudelijke werk maar hebben hierbij ook een signaleerde functie, vooral op sociaal en communicatief gebied doen zij net dat beetje extra. Zij reageren alert op veranderingen waarbij naar behoefte van de cliënt stappen ondernomen kunnen worden

Ons streven is dan ook dat wij een cliënt koppelen aan een vaste en betrokken huishoudelijke medewerker op deze manier kunnen onze cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving blijven.



Locatie

Algemeen Thuiszorg Bureau https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b3db6131e82e7ad2eafab68a9d4d0ca6c588cf9beab2c715.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b3db6131e82e7ad2eafab68a9d4d0ca6c588cf9beab2c715.jpg
2713HZ Zoetermeer Zuid-Holland NL