Young Global People

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Young Global People
  • Young Global People
  • Amstelveen, Noord-Holland

Het bedrijf als realistische afspiegeling van de maatschappij
Vertegenwoordigt het huidige bedrijfsleven een realistische afspiegeling van de maatschappij? Een levendige mix van mensen van diverse afkomst, leeftijd en sekse? Bij de meeste bedrijven is het antwoord: nee! Uit onderzoek is gebleken dat slechts 1% tot 2% van alle leidinggevende posities wordt bezet door niet westerse minderheden. De meeste ondernemers en managers zouden daar echter graag verandering in brengen. Hetzelfde geldt voor jong, multicultureel toptalent. Vaak vormen vooroordelen en (cultuur)verschillen nog te vaak een barrière op weg naar de top en de baan die zij werkelijk ambiëren.

Young Global People (YGP) brengt werkgevers en werkzoekenden met diverse culturele achtergronden op een daadkrachtige, hands-on en proactieve manier met elkaar in contact. Middels het online-platform, matching, evenementen en inhousedagen, koppelen wij kandidaten aan topwerkgevers die een multiculturele personeelssamenstelling als een verrijking zien.

YGP.nl is het grootste online-platform voor multicultureel talent en we groeien snel! Tot onze partners behoren o.a. De Nederlandsche Bank, NS, Kraft/Heinz, Het Openbaar Ministerie, Economische Zaken, McKinsey, Unilever, Provincie Noord-Holland, NS, Rabobank, Leeuwendaal en het Stedelijk Museum.
Uniek aan YGP is dat onze persoonlijke werkwijze centraal staat, waarbij we kandidaten en werkgevers tijdens elke stap in de sollicitatieprocedure begeleiden, met als doel de kans op instroom significant te vergroten. Zo heeft YGP multiculturele kandidaten geplaatst bij bedrijven als POST NL, ING, ABN AMRO, Shell, Capgemini, NUON, Delta Lloyd, Rabobank, Leeuwendaal en de NS.

Missie
Door samenwerking zetten wij de kracht van diversiteit in de samenleving als hefboom, om in de top van het bedrijfsleven een cultuur voort te brengen waarin ieder talent zich welkom voelt. Een cultuur waarin zichtbare en onzichtbare verschillen er mogen zijn, waarin men openstaat voor andere opvattingen en waarin multi-etniciteit wordt gezien als een verrijking.

Visie
Young Global People is hét netwerk dat multicultureel talent, werkgevers, studentenverenigingen en werkgevers verbindt om gezamenlijk te werken aan meer culturele diversiteit in de top van het Nederlandse bedrijfsleven en overheid. Onze leden zijn jonge, hoogopgeleide studenten, net afgestudeerde werkzoekenden én young professionals die wij graag helpen om hun ambities en dromen waar te maken, op weg naar het bedrijf als realistische afspiegeling van de maatschappij.



Locatie

Young Global People https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8424e21ffa26cc3298bfee3ff13642ac99714ccb7d848f26.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8424e21ffa26cc3298bfee3ff13642ac99714ccb7d848f26.jpg
1181NB Amstelveen Noord-Holland NL