Gerechtsdeurwaarderskantoor HJ Jansen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Gerechtsdeurwaarderskantoor HJ Jansen
  • Purmerend, Noord-Holland

Vacature: Jurist M/V
voor 5 dagen in de week (37,5 uur)



Ben je in voor een uitdaging, houd je van verantwoordelijkheid, vind je het leuk om comparities te voeren en heb je zin om terecht te komen in een gezellig, jong en gemotiveerd team op een gerechtsdeurwaarderskantoor? Kom dan bij ons werken!



Ons kantoor bestaat uit 18 gezellige medewerkers, gevestigd in Purmerend. Wij werken al 20 jaar voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland en zijn nog steeds een groeiend kantoor.

Bij deze functie zullen jouw werkzaamheden voornamelijk bestaan uit de juridische aspecten van ons vak. Zo dien je te adviseren en ondersteunen bij juridische vraagstukken en mag je juridische procedures bij de kantonrechter voorbereiden, begeleiden en voeren. Daarvoor maak je aktes en conclusies op, aantoonbare ervaring bij de kantonrechter is dan ook wel een pré. Ook onderhoud je contact met zowel je collegas, debiteuren als opdrachtgevers en beheer je jouw eigen zaken. Je denkt dagelijks met ons mee over diverse juridische knelpunten, waarbij het van belang is dat je kennis hebt van de wet- en regelgeving.



Kortom, geen dag is hetzelfde.





Voor deze werkzaamheden dien je nauwkeurig en zorgvuldig te kunnen werken. Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Wij vinden het erg belangrijk dat je enthousiast en gezellig bent, dat je zowel alleen als in teamverband kunt werken en dat je bereid bent om de schouders er onder te zetten. Je vindt het een uitdaging om met ons mee te denken over de toekomst en efficiëntie van ons vak. Een goed salaris alsmede een pensioenvoorziening gaan hier mee gepaard.



Interesse ?

Stuur je sollicitatie met C.V. voor 30 maart 2020 onder vermelding van SOLLICITATIE JURIST naar:

Gerechtsdeurwaarderskantoor H.J. Jansen B.V., Postbus 276, 1440 AG te Purmerend, of per mail naar: [email protected] .


Website : www.deurwaarderskantoorjansen.nl
Email : [email protected]



Locatie

Gerechtsdeurwaarderskantoor HJ Jansen
1441HN Purmerend Noord-Holland NL