Ubink Rijs Overheid

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Ubink Rijs Overheid
  • Zwolle, Overijssel

Ubink Rijs Advocaten zijn hooggespecialiseerde advocaten, volledig gericht op Vastgoed Overheid. Wij staan voor deskundig advies en een praktische aanpak.

Voor bedrijven, (semi-)overheden, corporaties, zorginstellingen en particulieren zijn wij graag de juridische partner voor alle vraagstukken bij de ontwikkeling, bouw, overdracht, gebruik en het beheer van vastgoed. Onze expertise betreft bij uitstek de verhouding tussen overheden en private partijen. Wij begeleiden en vertegenwoordigen bedrijven en particulieren bij de planvorming, vergunningverlening en de naleving van overheidsvoorschriften. In het complexe woud aan overheidsregelgeving wijzen wij graag de weg.

Wij bieden oplossingen voor complexe opgaven in het omgevingsrecht en de gebiedsontwikkeling en beheersen de dynamiek van een bouwarbitrage. We komen in de bouwkeet en zijn bekend met het bijzondere speelveld waarin corporaties zich bewegen. Van uw kernactiviteiten als projectontwikkelaar, aannemer, architect, ingenieursbureau of corporatie hebben wij onze specialiteit gemaakt.



Locatie

Ubink Rijs Overheid
8011CS Zwolle Overijssel NL