Personato Werving en Selectie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie
  • Venray, Limburg
Personato Werving en Selectie vacatures

Over Personato
Personato Werving en Selectie assisteert bedrijven bij een kwalitatieve en doelmatige werving en selectie van hun personeel op MBO-, HBO- en Academisch niveau. Daarnaast helpt Personato Werving en Selectie werkzoekenden aan een nieuwe stap in hun carrière.

Generalist én specialist
Wij zijn bij uitstek een netwerkorganisatie. Ons omvangrijke netwerk strekt zich uit over tien verschillende specialismen, waarin ervaren consultants actief zijn. Mensen die weten waarover ze praten en een net zo diepgaand als breed perspectief kunnen bieden. Met als uitgangspunt een vast dienstverband voor mboers, hboers en academici.

Specialisten pur sang
Sinds de start in 2002 is Personato Werving en Selectie gegroeid naar 45 medewerkers, die actief zijn in twaalf specialismen:

Accountancy en Fiscaliteit - Bank en Verzekeringen - Finance en Control - ICT - Inkoop - Juridisch en Advocatuur - Logistiek - Non-Profit - Office Management - PO - Sales en Marketing - Techniek

In elk specialisme werken drie tot zeven consultants. Specialisten die weten waarover ze praten en goed op elkaar zijn ingespeeld. Zo is er altijd iemand die weet wat de actuele stand van zaken is. Iemand die vragen kan beantwoorden en actie onderneemt. Wel zo prettig.

één doel
Het team van Personato werkt vanuit één locatie aan hetzelfde doel. Maximaal resultaat behalen voor zowel de werkgever als de werknemer. Met een spirit die je moet ruiken en voelen. We nodigen je van harte uit!

Project Engineer

Panningen - HBO - 36 - 40 uur
Personato Werving en Selectie

Supplier Quality Engineer

Helmond - HBO - 36 - 40 uur
Personato Werving en Selectie

Inside Sales Medewerker Overseas

Venlo - MBO - 32 - 40 uur
Personato Werving en Selectie

Accountmanager Binnendienst

Helmond - MBO - Parttime/Fulltime
Personato Werving en Selectie

Interne Communicatie Specialist

Nijmegen - HBO - 40 uur
Personato Werving en Selectie
Personato Werving en Selectie vacatures

Locatie

Personato Werving en Selectie https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c1990b67a90199df27dcd4c9659020ce1b628c7313706c9f.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c1990b67a90199df27dcd4c9659020ce1b628c7313706c9f.png
5803AP Venray Limburg NL