Nomacon TAS

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Nomacon TAS
  • Vianen (UT), Utrecht

Nomacon Asbestinventarisaties BV is een inventarisatiebureau gecertificeerd volgens het procescertificaat asbestinventarisatie. Op basis van het procescertificaat wordt systematisch en volledig alle waarneembare asbest in bouwwerk en objecten in kaart gebracht. Wij beschikken over de verplichte vakkennis om asbest en de daaraan gekoppelde risicos voor mens en milieu vakkundig en volledig in kaart te brengen en te rapporteren. Wij kunnen dit voor u verzorgen voor locaties in heel Nederland.

Er is onze gedreven medewerkers alles aan gelegen een goed eindproduct te leveren. Vanaf het moment van offerteaanvraag of opdracht tot en met de autorisatie van de rapportage, het gebeurt met de grootst mogelijke zorg.

Naast het analyseren en inventariseren van asbest geeft Nomacon Asbestinventarisaties ook advies over sanering van asbest en andere potentieel gevaarlijke stoffen en stellen wij asbestbeheersplannen op voor asbest dat in een bouwwerk aanwezig is of blijft. Desgewenst kunnen wij een saneringsproject volledig begeleiden om zo de zorgen weg te nemen die vaak gepaard gaan met asbest.

Nomacon werkt voor o.a. woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, particulieren, overheden en sloopbedrijven/saneerders. Maar ook voor de (petro)chemische industrie, de maritieme sector onder de naam van onze onderneming Technical Asbest Services (www.tasbest.eu).



Locatie

Nomacon TAS
4133DA Vianen (UT) Utrecht NL