Center Parcs

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Center Parcs
  • Center Parcs
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Met maar liefst 29 parken in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door unieke vakantie-ervaringen. Bij Center Parcs geniet je in elk park van een unieke ervaring met compleet ingerichte cottages in de natuur, tropische sferen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en een mix van activiteiten voor jong en oud. Even ertussenuit, midden in de natuur. Ieder op zijn eigen manier, en toch samen. Daar staat Center Parcs voor.

Center Parcs vernieuwt! Ook bij De Eemhof zijn de vernieuwingen in volle gang, waardoor gasten samen ng meer van hun verblijf zullen genieten. Van cottages tot Action Factory, van nieuwe glijbaan in de Aqua Mundo tot shops als ook de entree van het park. Eind december zullen alle vernieuwingen afgerond zijn en is De Eemhof klaar voor de toekomst. Jij zorgt er samen met jouw afdeling voor dat de kwaliteit van de schoonmaak van de vernieuwde cottages en faciliteiten gewaarborgd blijft.

Daarnaast is duurzaamheid al jarenlang een vast onderdeel van onze bedrijfscultuur. Center Parcs brengt mensen samen, we dragen niet alleen zorg voor de natuur, maar ook voor de mensen om ons heen: gasten, medewerkers en de gemeenschap. Al onze parken zijn in bezit van het Green Key Certificaat. Op onze parken zorgen we voor een grote biodiversiteit, die een bijzonder rijke flora en fauna garandeert. Daarnaast werken we samen met verschillende organisaties die echt aandacht hebben voor de medemens, denk hierbij aan Stichting Opkikker, Make a Wish Foundation en de Missing Chapter Foundation. Maar ook met organisaties die ons dichterbij de natuur laten komen zoals Staatsbosheer en het WNF. We proberen daarnaast natuurlijk gewoon een zo goed mogelijke werkgever te zijn, ook voor jou!



Locatie

Center Parcs https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d38d873a279340e033f20cf5411becb6b12a5f3c4d453f33.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d38d873a279340e033f20cf5411becb6b12a5f3c4d453f33.png
2909LK Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL