Foresta Trading

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Foresta Trading
  • Foresta Trading
  • Tiel, Gelderland

Ons kantoor en werkplaats zijn gevestigd in Tiel. Daar werken wij in een hecht en klein team aan het blij maken van onze klanten en partners.
Alles wat wij doen bij Foresta Trading is gebaseerd op de lange termijn. Zo behandelen wij onze klanten en partners, maar zeker ook onze collegas.
Door deze manier van werken hebben wij ons omringd met mensen die op een prettige manier te werk gaan.
één van de belangrijkste pijlers van onze manier van werken is kwalitatief werk afleveren. Wij willen dat onze klanten op ons kunnen rekenen.
Dat geldt voor de producten die wij verkopen, maar natuurlijk ook voor de diensten die wij verlenen. Duidelijke communicatie is hier van groot belang.
Als monteur krijg je dus de tijd en ruimte om de situatie goed op te lossen en daarmee de klant helemaal tevreden achter te laten.
Foresta Trading is de nummer 1 in de binnenvaart m.b.t. pompen. Dankzij onze prestaties zijn wij preferred business partner van Victor Pumps geworden.
Victor Pumps is de standaard in de binnenvaart.
Dankzij de goede relaties met onze partners worden wij zelfs betrokken in de ontwikkeling van nieuwe producten!
Door die kennis, én ons netwerk, hebben wij dus altijd een goed antwoord op de uiteenlopende vragen die dagelijks voorbij komen.



Relevante links
Bedrijven Tiel
Vacatures Tiel

Locatie

Foresta Trading https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2383e99e0df16a6cfe91e14cca4a44e9d747e874fa397634.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2383e99e0df16a6cfe91e14cca4a44e9d747e874fa397634.png
4004KB Tiel Gelderland NL