T&T Vastgoed en VvE Beheer

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

T&T Vastgoed en VvE Beheer
  • T&T Vastgoed en VvE Beheer
  • Bergschenhoek, Zuid-Holland

TT Vastgoed VvE Beheer: Professioneel, vriendelijk en persoonlijk.

Professioneel VvE Beheer op een kwalitatief hoogstaand niveau, maar dan wel op een persoonlijke en vriendelijke wijze. Dat is wat de grondleggers van TT Vastgoed en VvE Beheer (Fortemente) voor ogen hebben gehad bij de oorsprong. Geen 9-5 mentaliteit, verschuilend achter regels en procedures maar een pro-actieve, persoonlijke en toegankelijke wijze van het beheren van vastgoed en VvEs.

Al sinds 1998 zijn de grondleggers van TT actief in het beheren van VvEs. Door de manier van werken wordt het beheer van een VvE een prettig fenomeen en geen kopzorg. De beheerders van TT zijn vaak te vinden bij de gebouwen welke zij beheren om te inspecteren bij onderhoud, te controleren van schoonmaakwerkzaamheden, het opnemen van meterstanden of het verwisselen van naamplaatjes. De spreekwoordelijke kaplaarzen staan standaard in de kofferbak. Er wordt veel overlegd met bestuurs- commissie- en VvE-leden zodat er geen ruis op lijn ontstaat en alles rondom de VvE vlekkeloos verloopt. Hierbij worden de administratieve, secretariële en financiële aspecten natuurlijk niet vergeten. TT werkt hiervoor met Informant Software, waarbij er alle mogelijkheid is voor de VvE om digitaal mee te kijken en te handelen.

TT beheert zowel bestaande gebouwen als nieuwbouw (opstart), samen met de bewoners, aannemer en projectontwikkelaar. Of dit nu appartementen, bedrijven, winkelcentra, parkeerplaatsen of jachthavens betreft, alles wat gesplitst kan worden of in verenigingsverband beheert moet worden, zien de beheerders van TT als een uitdaging.



Locatie

T&T Vastgoed en VvE Beheer https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4042edbc303a3e4d08091e2a5468731a3f03acb8854e0d3c.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4042edbc303a3e4d08091e2a5468731a3f03acb8854e0d3c.jpg
2661CZ Bergschenhoek Zuid-Holland NL