+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider GWW Aalsmeer Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.250 - € 3.985 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als een belangrijke schakel tussen het kantoor en de uitvoering van projecten in de Grond-, Weg- en Waterbouw. Je bereidt samen met je team verschillende projecten voor, zoals het bouw- en woonrijp maken van omgevingen en het onderhouden van wegen. Je werkt aan zowel grote als kleine projecten, waardoor elke dag anders is. Samen met de uitvoerder zorg je dat alles goed loopt en dat iedereen hetzelfde doel heeft: het realiseren van mooie werken. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

GWW | Werkvoorbereiding | Vaste baan | Regio Haarlem & Haarlemmermeer

“Een werkvoorbereider die alle projecten in de Grond, weg en waterbouw begeleid van A tot Z” is jouw antwoord als men op verjaardagen vraagt wat voor werk je doet. En daar ben je terecht trots op! Ik zoek een werkvoorbereider / projectcoordinator die ervaring heeft met het bouwrijp en woonrijp maken van omgevingen. Zodoende heb je ervaring met project in de rioleringen, bestratingen, wegenbouw en asfaltering. Als je minder ervaren bent met een van de disciplines is het geen probleem, wij leren het je!

Is je interesse nu al gewekt? Bel of Whastsapp me op 06-21298202 om te reageren.

Als werkvoorbereider grond-, weg- en waterbouw vind je het fantastisch om met een team mooie GWW projecten voor te bereiden. In dit team ben jij een twee-eenheid met de uitvoerder buiten, samen zijn jullie het “kenniscentrum” voor de uitvoerende ploeg. Op kantoor val je in een team van 6 collega werkvoorbereiders, daarnaast bestaat het bedrijfbureau uit calculators, landmeters en tekenaars. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd.

Zo kan je bezig zijn met het het bouw- en woonrijp maken van een omgeving of reconstrueren van bus- en stationsgebieden. De volgende dag ben je weer druk met reconstructies van wegen en rioleringen, zo is elke dag anders. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen.

Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering. Je zorgt ervoor dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft; mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.



Gevraagd

Wij zoeken een werkvoorbereider die in het bezit is van:
– Ervaring met projecten in de GWW
– Mbo+ werk- en denkniveau
– Kennis van RAW



Aanbod

Bowers vindt het belangrijk dat jij gelukkig bent in je werk, maar ook dat je daar buiten gelukkig bent. Op de volgende manier gaan we je daarbij helpen:
• We zorgen voor een goede start in je werk en je hebt contact met een vaste projectmanager.
• We zorgen voor een goede werk-privé balans, want tijd met de familie is ook belangrijk.
• Je verdient bij ons een goed salaris, zodat je tijdens de bouwvak op een welverdiende vakantie kan gaan.
• We vinden het belangrijk dat jij blijft doorleren, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. We bieden je daarom gerichte trainingen aan die je tijdens je werk kan volgen.
• We bieden je na één jaar een vast contract aan. Sommige collega’s kiezen ervoor om tot hun pensioen bij ons te werken.
• Projecten doe je in opdracht van toonaangevende klanten in de GWW.
• We organiseren gedurende het jaar leuke activiteiten, zoals een lekkere barbecue in de zomer en een stamppotbuffet in de winter.
• De mogelijkheid om mee te doen aan ons gelukstraject.

Word jij de werkvoorbereider binnen ons team die het werk naar een hoger niveau tilt? Bel dan direct of solliciteer via de sollicitatiebutton! Heb je vragen? Stuur me dan een appje. Ik reageer zo snel mogelijk.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in