+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
Laad meer vacatures

Vakantiebaan orderpicker bloemen Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 25 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 14,83 p/u

Vacature in het kort

Hou je van bloemen en wil je extra geld verdienen deze zomer? Word vakantiekracht orderpicker! Je werkt met mooie bloemen en leuke collega's. Als je met het OV komt, betalen we je reiskosten. Je kunt zelf kiezen wanneer je werkt. Ook is er kans om na de zomer te blijven. Geen ervaring nodig, we leren je alles. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij lekker bijverdienen met een zomerbaan? Wil jij daarnaast werken met prachtige bloemen en de wereld een stukje fleuriger maken? Kom dan tijdens de vakantie werken als vakantiekracht orderpicker bij Royal FloraHolland! Je gaat werken met super gezellige collega's. Je verdient € 14,83 per uur. Yes! Er is ophaalservice in de ochtend vanuit Amsterdam en er is ook volledige OV-vergoeding. Solliciteer direct! #vakantiebaan

Wat bieden wij jou
  • Verdien € 14,83 per uur (18+)
  • Ophaalservice én volledige OV-vergoeding
  • Enthousiaste collega's om je heen
  • Flexibel werken; jij kiest jouw werkdagen
  • Wekelijks betaald!
  • Mogelijkheid om na de vakantie te blijven werken!
Wie ben jij

Als vakantiekracht orderpicker ben jij beschikbaar tijdens de zomervakantie om te werken. Je bent:

  • 18 jaar of ouder
  • Een vroege vogel: de werktijden zijn van 6:00-11:00 of tot 12:00 uur
  • Geen eigen vervoer om 6:00 aanwezig te zijn bij Flora? Geen probleem! Je kunt met een bus opgehaald worden in Amsterdam-Noord, Zuid, Oost of Weesp! Als je reist met OV, worden jouw OV-kosten volledig vergoed!
Wat ga je doen

Laten we eerlijk zijn. Wie wil er nou niet werken in de heerlijke geur van bloemen? Als vakantiekracht orderpicker zorg jij ervoor dat de bloemen bij de juiste klant terecht komen. Je werkt met een voicepicksysteem (een koptelefoon) die jou orders geeft. Die geeft aan welke bloemen je nodig hebt en op welke kar je ze moet zetten. Als jouw kar compleet is, rijd je deze middels een stapelwagen naar de juist plek in het magazijn. Nog geen ervaring? Geen zorgen, je krijgt goede begeleiding. Binnen no-time ben je een pro!

Waar ga je werken

Als vakantiekracht orderpicker kom jij terecht in een magazijn vol bloemen. De bloemenveiling Royal FloraHolland bevindt zich in Aalsmeer. Hier kun je zowel met de auto als OV makkelijk komen. Ov wordt volledig vergoedt! Wel goed om te checken of het openbaar vervoer aansluit met jouw werktijden. Mocht dit niet lukken, dan is er ophaalservice vanuit Amsterdam-Noord, Zuid, Oost of Weesp. Als vakantiekracht kun je flexibel werken. Je laat ons weten welke dag(en) je beschikbaar bent en dan word je hierop ingepland. Je verdient een lekker uurloon van € 14,83 per uur. Doe je het goed? Dan kun je ook voor langere tijd bij Royal FloraHolland werken!

Sollicitatie

Aan de slag als vakantiekracht orderpicker bij Royal FloraHolland? Solliciteer dan meteen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jou te spreken. Daarom bellen wij jou binnen één dag. Heb je vragen? Bel, mail of app ons dan!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in