+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Muskusrattenbestrijder Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abeos Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Kom werken als Muskusrattenbestrijder en help mee aan schoon, veilig en genoeg water. Je gaat aan de slag in een team met veel kennis en verschillende taken. Je werkt op mooie plekken in de natuur. Het is een baan waarin je elke dag iets nieuws leert en samenwerkt met leuke collega's. Er zijn kansen om jezelf te ontwikkelen door trainingen en cursussen. Dit is jouw kans om een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Dankzij jou schoon, voldoende en veilig water.
Jij helpt ons om muskusratten te bestrijden binnen het beheergebied van het waterschap. Zo zorg jij op jouw manier voor schoon, veilig en genoeg water.

Als Muskusrattenbestrijder kom je te werken in het team Watersysteem.
Je bent werkzaam vanuit onze werklocaties Almelo, Hardenberg, Sleen, Hengelo en Emmen. Bij het team Watersysteem werken 60 collega’s. Wat het zo uniek maakt om in dit team te werken? Dat is vooral de variatie aan kennis binnen het primaire proces. En door de betrokkenheid en behulpzaamheid van je nieuwe collega's sta je er nooit alleen voor!

Ons werk voor een aantrekkelijke leefomgeving met water
Met onze zorg voor schoon, voldoende en veilig water willen we bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving: dat is onze missie. Daarbij staan we voor grote uitdagingen door het veranderde klimaat, de eisen aan waterkwaliteit en ons streven naar duurzaamheid. We zijn expert in het zuiveren van rioolwater en het beheren en onderhouden van bijna 4000 kilometer aan rivieren, beken en sloten. Dit alles doen we met grote betrokkenheid bij en in verbinding met onze leefomgeving. Ruim 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om te zorgen voor het water in Twente, het Vechtdal en Zuidoost Drenthe.


Functie eisen

Eerlijk, nuchter, betrouwbaar en open. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal ‘iets’ met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past. Je bestrijdt muskusratten, beheert en vervaardigt vangmiddelen en registreert de vanggegevens. Ook het gezamenlijk speuren met collega’s maakt deel uit van je functie. Je maakt onderdeel uit van het totale bestrijdingsteam en vindt werken in de natuur voor het waterschap leuk.

‐ minimaal een mbo niveau 2 diploma;
‐ kennis op het gebied van wetten en voorschriften aangaande de flora en fauna;
‐ kennis van gedragingen van dieren in het veld;
‐ je herkent sporen in het veld en veranderingen (o.a. flora) in en om het water;
‐ een geldig rijbewijs BE;
‐ zwemvaardigheid.


Over het bedrijf

Het Waterschap Vechtstromen


Wat wij bieden

Een fulltimebaan als muskusrattenbestrijder voor 36 uur per week bij een dynamische organisatie.
Een salaris tussen € 2.600,- en € 3.300,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van opleiding en ervaring.
Een vaste baan bij goed bevallen van beide kanten.
Via Abeos en het Waterschap zijn er meerdere mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en trainingen of cursussen te volgen.

Is deze baan helemaal iets voor jou? Solliciteer dan gelijk.
Uiteraard kun je altijd contact met mij opnemen bij vragen.


Over Abeos

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit een agrarisch en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Vanuit deze basis is Abeos Uitzendbureau ontstaan én uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau in de industrie, logistiek, groen, food en veterinaire sector. Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken. Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten. We steken onze handen graag voor je uit de mouwen. Alles om snel te doen waar het écht om gaat: gewoon werken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in