+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur CE Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als vrachtwagenchauffeur beleef je elke dag iets nieuws. Je start in de haven van Rotterdam, waar je zee- en reefercontainers vervoert. Daarnaast rijd je ook met bouwmaterialen en beton. Je werkt soms zelfstandig, soms in een team. Het werk is afwisselend en uitdagend. Je krijgt de kans om verschillende vaardigheden te gebruiken. Ook is er de mogelijkheid om een VCA-certificaat te halen. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving vrachtwagenchauffeur CE

In deze boeiende rol combineer je het beste van twee werelden. Als containerchauffeur bevind je je in het kloppende hart van de haven van Rotterdam, waar je zowel zee- als reefercontainers vervoert naar diverse bestemmingen. Jouw avontuur begint bij de terminal, waar de transportplanning je voorziet van de ritopdrachten. Communicatie en rapportage verlopen vlot via boordcomputers en telefonisch overleg. Te midden van de bedrijvigheid sta je er niet alleen voor; een hecht team van collega's zorgt voor een ondersteunende sfeer.

Op de dagen dat je de rol van bouwmaterialen chauffeur op je neemt, beleef je een ander facet van het chauffeursbestaan. Je transporteert materialen met een trailer en kraan naar diverse Nederlandse locaties. Hier ben je veelal zelfstandig aan het werk, waarbij je met behendigheid de bouwmaterialen laadt en lost. Deze diversiteit in werkzaamheden zorgt voor een opwindende mix van kranen en rijden, waarbij geen dag hetzelfde is.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt deze unieke positie de kans om te schakelen tussen container- en betonchauffeur. In rustigere perioden van het betonwerk krijg je de kans om je skills als containerchauffeur in te zetten. Een dynamische functie die niet alleen draait om rijden, maar ook om jouw bijdrage aan de bouw van uiteenlopende projecten. Na het lossen van beton maak je de mixer grondig schoon, zodat je veilig de weg op kunt voor een nieuwe dag vol uitdagingen.

Dus, ben jij klaar voor een avontuur waarin elke rit een nieuw verhaal vertelt? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!


Functie eisen vrachtwagenchauffeur CE
  • Rijbewijs CE, Code 95 en bestuurderskaart
  • Kraanervaring 
  • VCA (kan behaald worden)
  • Eigen vervoer naar de standplaats 
Arbeidsvoorwaarden
  • TLN CAO, salaris tussen de €800 en €1000 per week
  • Een vaste functie met mogelijkheid tot overnemen
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

IQ Select – het betere werk

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in