+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Strijen.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Strijen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,42 p/u

Vacature in het kort

Bij ons, de Technische Unie, zoeken we een productiemedewerker die van maandag tot en met vrijdag wil werken. Je krijgt een goed uurloon en kans op een vast contract. Tijdens je werkweek zorgen wij voor een heerlijke lunch of diner. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je gaat aan de slag in een groot depot waar je samenwerkt met leuke collega's. Plus, in de kantine kun je voordelig lekkere broodjes bestellen. Klinkt goed? Solliciteer dan nu! Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een fijne werkgever waar jij voor de komende 30 jaar (of langer) kan blijven werken? Dan ben jij als productiemedewerker bij de Technische Unie in Strijen aan het juiste adres! Jij als productiemedewerker verdient €14,42 per uur. Daarnaast heb jij een werkweek van maandag tot en met vrijdag. In het weekend heb jij dus alle tijd voor jezelf! Benieuwd wat jou te wachten staat? Lees dan snel de rest van de vacature!

Wat bieden wij jou
  • Een uurloon van € 14,42 per uur!
  • Extra toeslagen die oplopen tot 50%!
  • Fulltime werkweek van maandag tot en met vrijdag.
  • Kans op vast contract + overname door TU.
  • Heerlijke lunch/diner tijdens je pauze!
  • Ontwikkelmogelijkheden!
Wie ben jij

Als productiemedewerker bij de Technische Unie is het vooral belangrijk dat jij fysiek werk kan verrichten.

  • jij hebt eigen vervoer om op werklocatie te komen.
  • jij spreekt en begrijpt de Nederlands en/of Engels.
  • jij hebt geen huisvesting nodig van Tempo-Team
Wat ga je doen

Maar wat doen ze bij de Technische Unie in Strijen eigenlijk? Goede vraag! Als groothandel in installatietechniek, verwerken ze dagelijks heel veel orders. Daarnaast zorgen zij ervoor dat er altijd voldoende voorraad is om orders zo snel mogelijke de deur uit te doen naar de klant. Om alle artikelen verzendklaar te maken en op de juiste plek in het magazijn te krijgen. Maken ze gebruik van veel hulpmiddelen zoals verzamelaars, stapelaars, heftrucks en reachtrucks! Jij krijgt daarom een volledige training om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. De artikelen die jij gaat verwerken zijn voornamelijk groot, hoog of lang.

  • Werkdagen maandag t/m vrijdag. Weekend vrij!
  • Werktijden tussen 14:30 - 01:00 .
Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag als productiemedewerker in het grote depot van de Technische Unie in Strijen. Hier werken we samen met alle andere Technische Unie locaties om alle producten die besteld worden op tijd te kunnen leveren. Ohja, niet te vergeten dat ze ook een super kantine hebben in Strijen! Hier kun jij goedkoop, maar lekkere broodjes bestellen. Heb jij er al zin in? Super!

Sollicitatie

Solliciteer vandaag als productiemedewerker in Strijen! Ik bel je binnen 24 uur op, en na een kort telefonisch gesprek kan jij wellicht op rondleiding bij de Technische Unie! Ook kan jij na het solliciteren zelf een telefonische afspraak inplannen, dan bel ik jou wanneer het jou uitkomt!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in