+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Projectmanager Meet- en Regeltechniek Grote Projecten Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als Projectmanager Meet- en Regeltechniek ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het ontwerpen, begroten, uitvoeren, begeleiden en opleveren van grote landelijke projecten binnen de utiliteitsbouw. 

Jouw team bestaat uit 12 medewerkers, inclusief projectleiders, coördinatoren, systeemingenieurs en technische specialisten. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken dat alle technische aspecten in een gebouw aanstuurt, inclusief benadering, controle en beheer.

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Je organiseert en coördineert alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van deze projecten (vanaf ontwerp tot oplevering).
  • Je geeft leiding aan een Projectteam Meet en Regeltechniek, organiseert het werk, zorgt voor een efficiënte werkverdeling en onderhoudt de relatie met de opdrachtgever;
  • Je bewaakt de planningen, taakstellingen, verzorgt financiële rapportages en stelt budgetten vast.
  • Je hebt een actieve en bindende rol in het onderhouden van de relatie met de opdrachtgever en/of adviseur.
  • Je signaleert marktontwikkelingen en hebt een actieve rol in het verder uitbouwen en professionaliseren van de organisatie.


Gevraagd

  • HBO diploma (Installatietechniek of Elektrotechniek) of een MBO diploma met aanvullende cursussen;
  • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring als Projectmanager in de M&R techniek binnen de utiliteit;
  • Je hebt kennis van Priva, Saia-burgess en/of vergelijkebare software;
  • Je bent resultaatgericht, strategisch sterk en je werkt accuraat;
  • Je bent in staat om onder tijdsdruk te werken;
  • Snel schakelen tussen de verschillende onderwerpen gaat je makkelijk af;


Aanbod

Naast een plezierige werksfeer, bieden ze een salaris rond de €6000 bruto per maand op basis van jouw kennis en ervaring, en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, spaarloon, levensloopregeling, fietsplan, studiefonds voor de kinderen en een pensioenregeling. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop; afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Projectmanager Meet- en Regeltechniek gezocht! Ben jij de "people manager" met ruime ervaring met gebouwautomatisering binnen de utiliteitsbouw?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor grote landelijke nieuwbouw- en/of renovatieprojecten, waarbij jouw team vrijwel altijd met de nieuwste technieken werkt. Ze doen alles zelf, van software maken, engineering tot inbedrijfstelling. Saamhorigheid staat bij jouw team voorop; het zijn harde werkers en getalenteerde engineers met een vleugje cynische humor.

Kortom, een mooie kans om jezelf uit te dagen, te groeien met je team en een blijvende impact te maken in leidende nationale projecten op Champions League-niveau!

Wil je weer eens echt uitgedaagd worden en meewerken aan mooie projecten? Dan is dit je vervolgstap! Lees snel verder of neem direct contact op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in