+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

KAM-coördinator Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

LEF Green

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Jouw baan als KAM-coördinator

Jouw skills inzetten voor een groter sociaal-maatschappelijk doel? Dat kan bij onze relatie Lens. Hier dromen ze van een CO2-vrije wereld en daarom vinden ze dat iedereen recht heeft op zonnestroom en dat alle Nederlandse daken zonnepanelen zouden moeten hebben. Optimaal financieel, groen, sociaal en toekomstbestendig rendement, dat is de belofte die ze maken. Hun klanten worden er enthousiast van en jij hopelijk ook!

Als KAM-coördinator werk je voornamelijk zelfstandig en heb je  directe lijnen met projectmanagers, installatiepartners en legt verantwoording aan de Manager Bedrijfsvoering. Je organiseert en begeleidt de interne en externe audits, rapporteert aan de directie over de voortgang van alle activiteiten m.b.t. kwaliteit en organisatieontwikkeling en bereidt de jaarlijkse directiebeoordeling voor. Het is jouw doel om de afdeling KAM te laten leven. De handvatten krijg je en weet hoe je dit moet implementeren en vorm te geven. Gelukkig haal jij energie uit het opzetten en bewaken van o.a. verbeterprocessen.

 

Verder zijn je belangrijkste taken:

  • Het ondersteunen en adviseren van de directie en leidinggevende in zijn/haar kwaliteitstaken; 
  • Het controleren op nalevering van de gemaakte afspraken in procedures en instructies middels het organiseren van interne audits;
  • Het beheren van het organisatiehandboek en alle bijbehorende documenten en registraties;
  • Het bewaken van het actieplan m.b.t. kwaliteit en organisatie (afkomstig van interne audits, directiebeoordeling, klachten, klanttevredenheidsonderzoek);
  • Het onderzoeken van binnenkomende klachten en afwijkingen en handelt deze af;
Jouw profiel en ambitie

Als KAM-coördinator ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van kwaliteit, veiligheid en milieu binnen Lens. Je hebt de taak om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de geldende normen en regelgeving, terwijl je een cultuur van continu verbetering promoot. Belangrijk is dat je in staat bent om je bevindingen helder te communiceren en anderen te motiveren om actief deel te nemen aan KAM-gerelateerde activiteiten.

Heb jij de ambitie om je ervaring in ISO 9001 als junior coördinator uit te bouwen naar een rol als medior coördinator (of heb jij al meer ervaring die je graag inzet bij Lens?) en heb je VCA Vol of ben je bereid deze te halen, dan zit jij straks bij Lens als een centrale gesprekspartner met alle partijen aan tafel. Je werkt secuur en bent niet bang om mensen aan te sturen/op hun fouten te wijzen.

Verder herken jij jezelf in onderstaand profiel: 

  • Je kunt interne audits en KAM-gerelateerde processen effectief plannen en coördineren.

  • Je bent in staat om problemen te identificeren, analyseren en oplossingen voor te stellen.

  • Je bent bereid om nieuwe vaardigheden te leren en je aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Werken bij

Bij Lens helpen ze woningcorporaties met het uitrollen van zonnesystemen over hun woningbezit en ontwikkelen, plaatsen en beheren PV-installaties. Zij zien nog meters en meters aan kansen voor duurzame impact. Zij zijn een allround servicepartner en voorzien hun klanten van realisatie tot beheer.

Loop bij Lens het kantoor binnen en je ziet direct hoe serieus zij groen nemen, met bijna evenveel planten als werkplekken. Sinds kort hebben ze zelfs een heuse ‘vergaderkas’. Zij geloven: gezond werken begint bij een groene werkplek. Een hippe werkplek waar jij vrij gelaten wordt en de ruimte krijgt te doen waar jij goed in bent!

Naast dat je bij Lens oneindig door kunt praten over jullie gemeenschappelijke passie voor duurzaamheid en techniek kun je wekelijks genieten van de vegan huisgemaakte lunch door huis-chef Bri. Aansluiten bij de wekelijkse bootcamp en de vrijdagmiddagborrel doen wij ook allemaal graag om de week goed af te sluiten.


Dit biedt onze relatie jou als KAM-coördinator

Thuiswerken is heel normaal bij Lens, je krijgt vertrouwen en vrijheid zelf te bepalen wanneer je op kantoor bent. Daarnaast bieden ze jou: 

  • Een marktconform salaris tussen €4500 bruto en €5500 per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • 26 vakantiedagen;
  • Een ontwikkelbudget om jezelf volop te blijven ontwikkelen;
  • drie dagen per week een gezonde lunch en snacks bereid door huis-chef Bri;
  • Pensioenopbouw vanaf dag 1.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in