+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Junior planontwikkelaar | toonaangevende bouwonderneming Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als junior Planontwikkelaar speel je een belangrijke rol in het ontwikkelen van bouwprojecten. Je werkt samen met experts en leert veel in de praktijk. Je krijgt een goed salaris, een auto van de zaak en de kans om aan je toekomst te bouwen. We zoeken iemand die goed kan communiceren, creatief is en oog heeft voor details. Dit is jouw kans om te groeien en te laten zien wat je kunt. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als junior Planontwikkelaar bij ons bedrijf krijg je de kans om mee te werken aan de ontwikkeling van diverse projecten, van conceptfase tot oplevering. Je speelt een cruciale rol in het gehele proces, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en uitwerken van bouwplannen en projecten. Je zult nauw samenwerken met ervaren professionals en krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Als junior Planontwikkelaar ben je essentieel voor het succesvol tot stand brengen van bouwprojecten door het vertalen van ideeën naar concrete plannen en het bewaken van voortgang en kwaliteit.

Benefits

Wij bieden jou een dynamische en uitdagende functie binnen een hecht team van harde werkers. Verder kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris tussen de €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, een fijne pensioensregeling en een auto van de zaak. Maar het belangrijkste: je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. 

Bouwstenen voor succes

Wij zoeken iemand die communicatief sterk is, analytisch denkvermogen heeft en een hands-on mentaliteit bezit. Je bent creatief, proactief en hebt oog voor detail. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau en bij voorkeur enige ervaring in de projectontwikkeling.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is onderdeel van een toonaangevende bouwonderneming in in de regio Noord-Holland. Onze opdrachtgever richt zich op projectontwikkeling, bouw en renovatie van woningen en utiliteitsgebouwen in de regio Noord-Holland. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en duurzame projecten, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan. Met een team van ervaren professionals en een sterke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen, speelt onze opdrachtgever een belangrijke rol in de bouwsector in Noord-Holland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in