+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,27 p/u
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol als Pedagogisch Medewerker in Amsterdam, help je kinderen groeien en ontwikkelen. Je organiseert leuke activiteiten en zorgt voor een veilige plek. Jouw werk is belangrijk voor de kinderen en hun ouders. Je krijgt onbeperkt koffie en thee, reiskostenvergoeding, en vergoeding van bepaalde kosten. Dit werk is flexibel, je kunt zelf je uren kiezen. Je begint met een goed salaris en er zijn extra s zoals vakantiedagen en een eindejaarbonus. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die energieke, vernieuwende topper klaar om aan de slag te gaan als Pedagogisch Medewerker in Amsterdam? Met jouw sterke communicatieve skills en inventieve blik draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de kinderen. Van het organiseren van leerzame activiteiten tot het bouwen van een veilige omgeving, jij zorgt voor stralende, blije kinderen. Jouw aanmoediging en aandacht voor hun ontwikkeling, evenals nauwe samenwerking met ouders en collega's zijn de sleutel tot jouw succes. Geniet terwijl je dit doet van: - Onbeperkt koffie en thee; - Reiskostenvergoeding; - Vergoeding van noodzakelijke kosten zoals een VOG en inschrijving in het Personenregister Kinderopvang. Ben jij klaar om een held te zijn voor deze kinderen en hun ouders? We kunnen niet wachten om jou aan boord te hebben. Solliciteer vandaag nog!

Wij bieden:

Als onze nieuwe Pedagogisch Medewerker in Amsterdam, heb je de vrijheid om zelf je uren te bepalen! Je treedt toe tot onze flexibele parttimefunctie, beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Geniet van een aantrekkelijk startsalaris van ten minste € 16,27 bruto per uur met mogelijkheden voor verhoging op basis van ervaring. Daarnaast krijg je: - 26 vakantiedagen per jaar (op basis van 36 uur);
- Uitstekende pensioenregeling;
- Jaarlijks 3% eindejaarbonus.

Wij vragen:

Is dit jouw droombaan? Uitstekend! Hier is wat we van onze ideale kandidaat vragen: - Een Propedeuse of hogere kwalificatie in Sociaal Pedagogisch hulpverlener of Universitaire Pabo;
- Of je bent een 3e of 4e jaars HBO-student met minimaal 120 of 180 studiepunten, of een overgangsbewijs;
- Een MBO-diploma (bijv. Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker of Onderwijsassistente);
- Beschikbaarheid overdag gedurende de werkweek. Als je al die boxes aanvinkt, wachten we met smart op jouw sollicitatie!

Waar ga je werken:

Kom bij ons team van gepassioneerde professionals bij onze dynamische kinderopvangorganisatie! Wij zetten ons in voor de groei en het welzijn van kinderen. Met onze liefdevolle en professionele aanpak bieden we een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen en medewerkers gestimuleerd worden en plezier beleven. Je zult deel uitmaken van een warme, uitnodigende en thuisgevoel gebaseerde omgeving die zowel kinderen als medewerkers zich thuis voelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in