+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Werken (BE).

Voorman Grond, Weg en/of Waterbouw Werken (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij BAM Infra Regionaal Wegen kun je meewerken aan het bouwen van de toekomst door het aanleggen van wegen en andere infrastructuur. Als voorman in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) sector speel je een belangrijke rol. Je werkt buiten, in een team, en zorgt dat alles veilig gebeurt. Ook zonder ervaring kun je hier starten en doorgroeien. Je krijgt een goed salaris, een bedrijfsbusje, en extra korting op bijvoorbeeld sportabonnementen. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Building a sustainable tomorrow

Als voorman binnen de GWW-sector heb je een belangrijke rol bij BAM Infra Regionaal Wegen. Hier kun je echt trots zijn als je over wegen rijdt die je pas een maand geleden samen met je collega's hebt helpen maken. Zoeken we misschien iemand zoals jij, iemand die gewoon goed is in zijn werk en ons team in het zuidoostelijke deel van het land kan versterken bij het maken van infrastructuurprojecten? 

Jouw missie

Jouw taak als voorman is heel belangrijk. Je weet alles van grondwerk binnen de infra of je wilt dit gaan leren. Samen met een ervaren team van vakmensen werk je aan het aanleggen of onderhouden van verschillende projecten zoals wegen, bestratingen en rioolconstructies. Hierbij neem jij de verantwoordelijkheid als communicatiekanaal richting de uitvoerder. Lekker buiten bezig zijn, weer of geen weer. Daarnaast is een goede sfeer op het werk voor jou belangrijk. Veilig werken staat altijd voorop, en jij zorgt ervoor dat de werkplek veilig is. Dat deel je ook met je team. Onthoud goed: jouw veiligheid is net zo belangrijk als die van ons allemaal. Samen werken we aan projecten die succesvol én veilig zijn, en jouw kennis als grondwerker is daarbij heel belangrijk. 

Wat breng je mee?
  • Een goed humeur; je vindt het leuk om in mogelijkheden en oplossingen te denken.
  • Flexibiliteit; je werkt op verschillende locaties en vindt het niet erg om te werken op verschillende locaties
  • Het is fijn als je enige werkervaring hebt opgebouwd in de gww-sector.
  • Gedreven persoonlijkheid die passie heeft voor het werk en trots is op het maken van mooie infra projecten.
  • Een rijbewijs B (en E).

Vind je deze baan interessant, maar heb je nog geen ervaring? Geen zorgen, je kunt je bij ons laten omscholen (zij-instroom) of beginnen als starter op de arbeidsmarkt. We hebben groeimogelijkheden beschikbaar die jou tot een volwaardige grondwerker of vakman maken.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een baan met uitdagingen en vrijheid, bieden wij jou nog veel meer:

  • Een mooi salaris, afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring
  • Genoeg doorgroeimogelijkheden! Bijvoorbeeld richting Uitvoerder
  • Een bedrijfsbusje om van project naar project te kunnen
  • 25 vakantiedagen en 15 ATV dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar op basis van een fulltime dienstverband
  • Naast een standaard laptop en telefoon
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office.
Jouw werkomgeving

Afhankelijk van jouw voorkeursgebied wordt de standplaats bepaald. Wij hebben diverse werken binnen de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Vanzelfsprekend kom je te werken in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waarin samenwerken, elkaar stimuleren en veiligheid centraal staan.

Wie zijn wij?

De ruggengraat van onze infraorganisatie met leuke collega’s. BAM Wegen West is een onderdeel van BAM Infra Regionaal. Samen met BAM Wegen Oost, BAM Wegen Zuid en BAM Infra Verkeerstechniek zijn wij verantwoordelijk voor de realisatie en het beheer en onderhoud van het Nederlandse wegennet. Als lokale partner zijn wij op de hoogte van alle regionale ontwikkelingen en begeleiden de totale keten van het bouwproces: van idee tot uitvoering en het beheer en onderhoud. Duurzaamheid is daarin een belangrijke pijler. Zo werkten we eerder met duurzaam asfalt dat op lagere temperatuur is geproduceerd. Én we kunnen schoner bouwen dankzij ’s werelds eerste elektrische wals die door BAM is ontwikkeld.

Het recruitment proces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Iris Aalbers maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Iris gerust! Zeis bereikbaar op telefoonnummer 06 500 39 355 of via e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Gerelateerde zoekopdrachten

VoormanSalaris Voorman
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in