+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Test Engineer IT Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de wereld van inburgeringsprocessen als tester voor het SCI backend systeem. Met je ervaring en kennis van SAP, en bij voorkeur Agile Scrum en/of KANBAN, speel je een cruciale rol in de ontwikkeling. Je proactieve houding, leergierigheid en vermogen om verder te kijken dan testtaken, maken jou de ideale kandidaat. Geniet van de samenwerking in een omgeving waar jouw inzet het verschil maakt. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

We zoeken een tester voor het testen van de inburgeringsprocessen in het SCI backend systeem en diens interfaces Je bent een ervaren tester Je hebt kennis van SAP. Kennis van inburgeringsprocessen is een pre. Kennis van en ervaring met Agile Scrum en/of KANBAN is een pre. Je denkt graag mee met allerhande team- en ontwikkelprocessen en handelt pro-actief. Je bent leergierig en je hebt de moed om snel zelfstandig taken op te pakken. Je durft verder te kijken dan alleen de testtaken. Je vindt het leuk om met anderen samen te werken.

Achtergrond opdracht
Momenteel werken meerdere DevOps teams voor SCI: het Service Centrum Inburgering. Het Servicecentrum Inburgering van DUO voert de centrale handhaving voor inburgering uit, verstrekt eventueel leningen voor inburgering en organiseert het inburgeringsexamen voor nieuwkomers in Nederland en alle zaken die daarbij komen kijken, zoals het verstrekken van inburgeringsdiploma’s, online communicatie en directe interactie met ketenpartners (gemeente, IND, COA,…). Wij werken vanuit twee nauw samenwerkende DevOps teams voor de backend van SCI, het Informatie Systeem Inburgering (ISI). Dit betreft een op SAP gebaseerde oplossing, de daarbij horende grote gebruikersafdeling en de in- en externe systeemkoppelingen. Naast ons zijn ook nog twee DevOps teams actief met de online applicaties, waar wij ook actief contact mee hebben.



Gevraagd

  • HBO denk- en werkniveau (3 jr.);
  • Relevante werkervaring in een Agile / Scrum omgeving en/of KANBAN;
  • Kennis en Werkervaring met SAP.
Nice to have
  • Kennis en werkervaring met JIRA.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Deze rol staat ook open voor ZZP-ers en doorleen kandidaten.



Bedrijfsomschrijving

DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in