+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Cloud Engineer Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yelgo

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Cloud Engineer

Waar ga jij aan de slag?

Je gaat aan de slag bij een toonaangevende ICT-dienstverlener in Emmen. In jouw team zit het verbeteren en slim werken diep in het DNA geprogrammeerd. Samen met je team streef je ernaar om problemen op te lossen met de verschillende technieken en methoden uit het portfolio. Je helpt elkaar en klanten om vooruit te komen in de digitale wereld. Je werkt in diverse branches en afwisselende projecten. Geen dag is hetzelfde!


Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van de IT-infrastructuur van onze klanten en speelt een actieve rol in verschillende IT-projecten, zowel bij implementatie als bij onderhoud. Dankzij jou blijven de IT-systemen van onze klanten probleemloos functioneren en worden eventuele problemen snel en efficiënt opgelost, samen met je team.

Je voert diverse taken uit op het gebied van systeembeheer, projectimplementatie en storingsafhandeling, zowel op de achtergrond als op locatie bij de klant. Je streeft constant naar kwaliteit en hebt een sterke focus op het begrijpen van de behoeften van onze klanten.


Wat vragen wij van jou als Cloud Engineer
  • Voor deze functie zoeken we voor de lange termijn een Cloud Engineer die klanten graag ondersteunt, adviseert en bijstaat. Het is van groot belang dat je sterke communicatieve en analytische vaardigheden hebt, creatief bent en beschikt over organisatorisch talent.
  • Je dient te beschikken over kennis en ervaring met Citrix, Microsoft (Cloud) technologieën, virtualisatiesoftware en gerelateerde producten. Het hebben van Azure-certificeringen of ervaring met de implementatie en het beheer van het Azure Cloud Platform is een pluspunt.
  • Je bent bereid om dat extra stapje te zetten dat het verschil maakt voor onze klanten.
  • Een afgeronde MBO+ opleiding in de richting van ICT is vereist. Daarnaast is het volgen van opleidingen zoals Microsoft-certificeringen, virtualisatiesoftware of andere Cloud-technologieën een vereiste of de bereidheid om deze te behalen.
  • Je bent technisch goed onderlegd en hebt minstens 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie of als systeembeheerder in een Cloud-gebaseerde omgeving.
Wat bieden wij jou?
  • Wij bieden een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vast contract bij bewezen geschiktheid.
  • We streven naar een gezonde balans tussen werk en privé, waarbij het aantal werkuren in overleg kan worden vastgesteld.
  • Je maakt deel uit van een team met betrokken en prettige collega's, waar regelmatig sociale activiteiten en uitjes worden georganiseerd.
  • Daarnaast ontvang je een gevulde koffer met vakantiegeld en heb je voldoende tijd (27 dagen op fulltime basis) om hiervan te genieten.
  • Tot slot zijn er volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Indien je ambitie hebt, zijn er diverse mogelijkheden om door te groeien. Je krijgt de kans om met diverse klanten samen te werken en te werken in een dynamisch team.
Waarom kies je voor Yelgo?
Solliciteer Direct
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in