+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Ontwerper Elektrotechniek Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij iemand die graag van begin tot eind betrokken is bij montage- en engineeringprojecten? Van het uitwerken van werktekeningen in Autocad tot aan de fysieke inbedrijfstelling, en zelfs het aanpakken van kleine reparaties? Dan hebben wij een unieke rol voor jou waarin je al deze vaardigheden kunt benutten en verder kunt ontwikkelen. Join ons team en maak deel uit van het volledige proces, van concept tot realisatie, en laat jouw talent tot uiting komen!


Organisatie

Stap aan boord van een nationaal en internationaal erkend middelgroot bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechniek en industrie! Met ruim 30 jaar ervaring en een missie om duurzame installaties te ontwikkelen, zijn wij de pioniers in onze sector. Van industriële aandrijfconcepten tot automatiseringsoplossingen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder kranen, transportbandensystemen, maritieme installaties en meer, we staan aan de voorhoede van technologische innovatie. Met twee vestigingen in Nederland en een hecht team van 20 medewerkers bieden wij een open, nuchtere werkomgeving met korte communicatielijnen. Als jij gepassioneerd bent over het leiden van duurzame initiatieven dan pas je goed binnen onze organisatie.


Functie

Als technicus elektrotechniek werk je in een afwisselende functie en in een klein en leuk team van collega's op de afdeling engineering. Als technicus elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende projecten voor de elektrotechniek, industrie, woningbouw en utiliteit, het ontwerpen en ontwikkelen van technische installaties, het maken van tekeningen, het monteren en engineering van projecten, het uitvoeren van reparatie werkzaamheden, het maken technische specificaties voor installaties, het in bedrijf stellen en begeleiden van het in bedrijf stellen van installaties en het uitvoeren van reparatie werkzaamheden. Daarbij onderhoud je contact met derden. 


Functie eisen

Als technicus elektrotechniek ben je in het bezit van: 

  • Een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding Elektrotechniek 
  • Een geldig VCA VOL is een pre 
  • Ervaring als technicus elektrotechniek 
  • Een rijbewijs B en eigen vervoer 
Aanbod

Als technicus elektrotechniek werk je in een afwisselende functie en een leidinggevende functie in een leuk team  op de afdeling engineering. Als technicus elektrotechniek werk je bij een middelgroot bedrijf en is nationaal en internationaal bekende organisatie en is gespecialiseerd in elektrotechniek en industrie met doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden. Een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Sollicitatie

Wil je meer weten over de functie technicus elektrotechniek of ben je op zoek naar een gelijke vacature als technicus elektrotechniek in de  industrie? Neem dan contact op met onze vestiging in Alkmaar 

Telefoonnummer: 072-7440035 of per mail 

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in