+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Chauffeur Bestelbus Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarbij je veel op de weg zit en tegelijkertijd het gezicht van een bekend bedrijf bent? Als chauffeur bij een horecagroothandel breng je elke dag lekkere producten naar klanten. Je werkt in een team waar een goede sfeer belangrijk is. Je verdient een mooi salaris en er is kans op een vast contract. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij onze nieuwe held op de weg? Als Chauffeur bij onze horecagroothandel in Beverwijk ben jij dé persoon die onze smaakvolle producten rechtstreeks bij onze zakelijke klanten, voornamelijk in de bruisende horecawereld, bezorgt. Je bent niet alleen een chauffeur, maar ook ons visitekaartje, altijd met een glimlach en een hartelijke groet. Van het beladen van je bestelbus tot het afleveren van de orders, jij bent onze betrouwbare schakel.


Over het bedrijf

Wie zijn wij? Onze opdrachtgever is een gerenommeerd slagersbedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1914. Dagelijks leveren zij hoogwaardig vlees aan horeca, cateraars en vakantieparken door heel Nederland.


Wat wij vragen

Wat verwachten wij van jou? Als jij enthousiast, servicegericht en zelfstandig bent én beschikt over een rijbewijs B, dan pas jij perfect bij ons team. Minimaal 24 uur per week beschikbaar, waarvan werken op zaterdag een must is.


Wat wij bieden

Een dynamische werkomgeving met een gezellig team, flexibele contracturen tussen de 24 en 32 uur en een goed salaris tussen €13,27 en €15,00 bruto per uur. Bovendien bieden wij mogelijkheden voor een vast dienstverband in de toekomst. "Kom bij ons werken en maak deel uit van ons succesverhaal!"

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in