+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Borssele.

Werkvoorbereider Civiel Borssele

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van baanbrekende projecten bij een toonaangevend familiebedrijf in de bouwsector. Als senior werkvoorbereider speel je een cruciale rol in de voorbereiding en begeleiding van complexe projecten, waarbij je jouw technische expertise inzet en minder ervaren collega's ondersteunt. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk ontwikkelbudget, flexibele werktijden, en een breed scala aan sportfaciliteiten. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Je werkt aan een baanbrekend project bij Dura Vermeer. Je bent mede verantwoordelijk voor het civiele gedeelte van het eerste windenergiegebied op zee, in opdracht van TenneT.Denk mee over hoe we duurzamer, digitaler en innovatiever kunnen bouwen en ontdek hoe jij als senior werkvoorbereider ons team aanvult met jouw kennis en kunde.


Dit wordt jouw baan

Als senior projectvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het eerste landstation inBorssele in opdracht vanTenneT. Je bent verantwoordelijk voor het civiele gedeelte vandit project. TenneT realiseert windparken op zee,hetlandstation vormt de schakel tussen de windparken op zee en het hoogspanningsnet. Waar nodig stuur je minder ervaren projectvoorbereiders aan, ben je sparringpartner voor de projectmanager en zorg je dat het project goed georganiseerd en administratief op rolletjes loopt. Technisch inhoudelijk geef jij uiteraard ook jouw adviezen. Je zorgt dat de juiste materialen aanwezig zijn en de uitvoering op de juiste wijze vooruit kan. Hierbij vervul je echt de rol van spin in het technische web. Je kijkt vooruit voor een goede projectplanning. Samen met de projectmanager zorg je als team voor de realisatie van een goed gestroomlijnd project


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier(aan) ga je werken

Je gaat het team van Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten versterken. Je komt de werken aan het landstation project in BorsseleTenneT realiseert de aansluiting van windparken op zee volgens een nieuwe innovatieve 2GW standaard. Met deze nieuwe standaard wordt de opgewekte stroom van de windparken op zee via een hoogspanning gelijkstroomverbinding (HVDC) aan land gebracht. De landstations vormen de schakel tussen de windparken op zee en het hoogspanningsnet. In het landstation wordt de gelijkstroom omgezet naar wisselstroom en wordt de spanning van 525 kV getransformeerd naar 380 kV, zodat dit geschikt is voor het Nederlandse hoogspanningsnet.

Niet onbelangrijk: Dura Vermeer is een familiebedrijf en dat is zowel binnen je projectteam als binnen je afdeling goed te voelen. Om nog eens 165 jaar als bedrijf te bestaan zijn we continue op zoek naar verbeteringen en vernieuwing. Digitalisering en duurzaamheid zijn daarom erg belangrijk en hierin willen we voorop lopen.



Dit breng jij mee

•HBO werk- en denkniveau gecombineerd met een afgeronde HBO opleiding richting civiele techniek of infra

•Ca. 5 jaar relevante werkervaring

•Je bent sterk in plannen en organiseren, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden

•Je communiceert helder en duidelijk.


Dit bieden wij jou

• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.

• 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.

• Een laptop en smartphone.

• Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.

• Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.

• Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.

• Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.

• Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).

• Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.

• Extra arbeidsvoorwaarden zoals gratificatie/bonus indien van toepassing.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Voor meer informatie kun je contact opnemen metJeroen Andringa opvia de button "Solliciteer nu" op deze pagina./ 06-41180042

Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer:maak meer mogelijk

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in