+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breukelen.
Laad meer vacatures

Schilder Breukelen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Bij Faber ga jij als schilder werken aan de mooiste projecten in jouw regio. Denk hierbij aan nieuwbouw, maar ook aan onderhoud van woonhuizen, bedrijven en instellingen. Jij bent bereid je handen uit de mouwen te steken om er samen met je collega's er een mooi geheel van te maken. Bij Faber willen we jouw wensen realiseren en sta jij als vakman centraal, dat is namelijk ons werk en vinden wij normaal!


Ben jij het?

Zit jij op dit moment thuis en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of zit jij in de ideale uitgangspositie omdat je al werk hebt maar toch nieuwsgierig bent wat Faber jou kan bieden? In beide gevallen zijn we op zoek naar jou. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als schilder bij Faber, twijfel niet en Neem voor meer info contact op. Relevante schilder ervaring is vereist, net zoals een een glimlach en een gezonde dosis humor.


Wat wij bieden

Wij belonen onze vakmensen conform de CAO voor schilders, dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en het salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 is per maand. Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen: Stipp of BPF Schilders. Daarnaast wil Faber jou graag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussen of trainingen per jaar kan volgen via ons. Ook spaar je met elk gewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeaus kan aanschaffen. Daarnaast vinden wij de relatie met jou erg belangrijk, daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue en kerstborrel met alle Faber collega's. Geïnteresseerd in deze vacature als schilder of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer dan direct of voel je vrij om contact met ons op te nemen.


Waar jij werkt

Voor een familiebedrijf in de regio van Breukelen zijn wij op zoek naar een schilder die al enige jaren werkervaring heeft. Je komt te werken bij een organisatie waar kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij gaan elke dag weer voor verbetering, bij iedereen. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn hierbij erg belangrijk. Daarom zoeken wij voor ons vaste team er een allround schilder bij. Je werkt zowel binnen als buiten, voor particulieren maar ook voor bedrijven. Een goede werkgever zijn vinden wij net zo belangrijk als goed vakwerk afleveren. Veel persoonlijke aandacht en een fijne onderlinge werksfeer zijn hierin onmisbaar.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in