+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Teamcoördinator Zakelijke Dienstverlening Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Univé

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand

Vacature in het kort

Duik in de wereld van zakelijke dienstverlening bij een informeel bedrijf als onze nieuwe Teamcoordinator. In deze rol combineer je leidinggevende taken met operationele verantwoordelijkheden, waarbij je teamresultaten en persoonlijke ontwikkeling samenbrengt. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruim aanbod voor professionele ontwikkeling, de mogelijkheid om lokale evenementen te organiseren, een 13e maand, en een duurzaam inzetbaarheidsbudget. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Stuur de Koers van Succes: Word onze Teamcoördinator in Zakelijke Dienstverlening!


Wie ben jij
We zoeken een nieuwe collega die de verzekeringsbranche goed kent en die past binnen een informeel bedrijf en die plezier heeft in de combinatie van leidinggeven en inhoud: je stuurt operationeel een team aan en bent ook actief in het uitvoerend verzekeringswerk. In deze functie doe je dat minstens 50% van je tijd zodat je ook contact houdt met onze zakelijke klanten en weet wat daar leeft.

We vragen voor deze functie dat je HBO werk/denk niveau hebt, dat je de noodzakelijke WFT diploma’s: Basis, Schade Particulier, Schade Zakelijk en Inkomen bezit en leidinggevende ervaring hebt.

Wat ga je doen
Jij als Teamcoördinator gaat een team aansturen binnen de afdeling Zakelijke dienstverlening. Gezien de grootte van de afdeling zoeken we twee teamleiders voor 32-38 uur per week.
Samen met je collega teamleider en de manager Zakelijke Dienstverlening vorm je het leidinggevende kader van de afdeling. Zodat de commerciële doelen van de afdeling behaald worden en de adviseurs daarin plezier hebben en er voldoening uit halen. Waarbij commerciële doelenpresteren, professionele- en persoonlijke ontwikkeling en plezier hand in hand gaan.

Wat zijn je werkzaamheden?
Je werkt stuurt de werkzaamheden aan en bent zelf ook adviseur (meewerkend) voor onze klanten.

Als Teamcoördinator geef je advies aan klanten over de verzekeringsproducten van Univé en weet hoe je klanten moet benaderen en hen een passend aanbod kunt doen. Je weet resultaatgerichtheid en klantgerichtheid te combineren en hebt plezier in het contact en passie voor het vakgebied en zoekt graag de samenwerking op met andere afdelingen als dat bijdraagt aan onze dienstverlening. Je stimuleert de teamleden door je manier van werken en door uit te dragen wat je belangrijk vindt in je werk. Je hebt ook oog voor commerciële kansen en bent betrokken als er iets georganiseerd wordt voor de doelgroep zodat we zichtbaar zijn voor onze klanten. Vanzelfsprekend ben je een netwerker en leg je makkelijk contact.

Als leidinggevende zie je ook wat nodig is en ga je het gesprek aan met de teamleden als het gaat om resultaten, hun bijdrage binnen de afdeling en hun persoonlijke ontwikkeling. Je kent jezelf als een leidinggevende die van nature een begeleidende manier van aansturen heeft en duidelijk is over wat doelen zijn, maar ook vertrouwen en ruimte geeft aan de teams. Naast de mensenkant ben je ook gericht op de ‘harde’ kant en ben je analytisch ten aanzien van management-informatie en in staat tot het uitzetten van de grote lijnen en daarop (bij) te sturen als dat nodig is.

De organisatie verkeert in een fase waarin de commerciële kant nog verder ontwikkeld moet worden. Dit vraagt ondernemerschap en ook dat je als Teamcoördinator hieraan meewerkt door initiatieven te nemen en dit op basis van een heldere visie en eigen stijl uit te dragen.

Wat wij bieden
  • Een uitdagende werkomgeving waarin jouw talent wordt gewaardeerd.
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
  • Ruimte voor het organiseren van lokale evenementen en bijdragen aan ledenzaken.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring. De salarisindicatie is maximaal € 4.800 (fulltime).
  • 38 vrije dagen per jaar op fulltime basis (en de mogelijkheid om een deel hiervan te verkopen).
  • Je ontvangt een 13e maand.
  • Een vergoeding van een deel van de ziektekostenpremie.
  • Zelfontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt daarom van ons jaarlijks een duurzaam inzetbaarheidsbudget en toegang tot meer dan 120 trainingen via GoodHabitz zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
  • Je ontvangt uiteraard korting op je verzekeringen die je bij Univé afsluit.
Wie wij zijn
Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn. Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is.

Coöperatie Univé bestaat uit diverse onderdelen, waaronder Univé Schade, Univé Rechtshulp, verschillende ondersteunende afdelingen en acht verschillende Regionale Univé’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dichtbij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé. Kom jij ons versterken?

Univé Het Groene Hart is één van de acht Regionale Univé’s. Met een werkgebied dat zich uitstrekt over Zuid-Holland en een deel van Utrecht. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en andere diensten die zekerheid bieden. Voor elke klant is er altijd iemand van Univé in de buurt, fysiek in één van onze 8 advieswinkels in de regio, telefonisch of online via de Mijn Univé App. Onze particuliere en zakelijke adviseurs krijgen ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor in Delft van ongeveer 100 collega’s op het gebied van financiën, marketing, communicatie, HRM, ICT, schadeafwikkeling en compliance.

Overige informatie
Ben jij klaar voor deze uitdagende rol? Ben jij de Teamcoördinator die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wordt onderdeel van ons ambitieuze team! Neem voor meer informatie contact op met Maurus Bakker per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel hem op 06-42082292.

Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening. Als je bij ons in dienst treedt leg je de ‘eed of belofte in de financiële sector’ af.

We zoeken naar mensen die perfect bij ons passen, daarom houden we de werving en selectie graag in eigen hand. Wij maken daarom geen gebruik van de diensten van uitzendbureaus en/of werving & selectiebureaus.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in