+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Winsum (GR).

SKJ-begeleider | Ambulant Winsum (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pears

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.986 - € 4.264 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van jeugdhulpverlening als ambulant begeleider en maak het verschil in het leven van jongeren en gezinnen. Werk in een team van gedreven professionals en ondersteun bij de ontwikkeling en groei van jeugdigen met diverse psychische problematieken. Jouw rol is cruciaal als belangenbehartiger en schakel tussen verschillende zorginstanties. Ontdek bij Pears de mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw zorgcarrière. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een professional die energie haalt uit het ondersteunen van jeugdigen in hun groei, ontwikkeling en in het beantwoorden van de hulpvraag van gezinnen? Dan is dit jouw kans! Kom in een team met gedreven en enthousiaste collega’s en maak een verschil in het leven van anderen.

Als ambulant begeleider vervul je een essentiële rol in het organiseren en leveren van ondersteuning. De psychische problematieken die bij de jongeren voorkomen zijn ADHD, autisme, depressie of beneden gemiddelde intelligentie. In jouw rol als ambulant begeleider fungeer je als hun voornaamste belangenbehartiger en zet je in om ervoor te zorgen dat het kind en gezin de juiste begeleiding ontvangt. Je onderhoudt nauwe banden met diverse organisaties, waaronder collega-hulpverleners, medische experts en leden van de steungroep.

Bij de begeleiding staat het gezinssysteem centraal. De organisatie streeft ernaar om de eigen kracht van de jeugdige, het gezin en zijn/haar sociale netwerk te benutten, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. De visie is dat ieder kind waar het kan thuis moet opgroeien.

Als ambulant begeleider ben je klantvriendelijk, nauwkeurig, flexibel en stressbestendig is. Je bent bereid om buiten reguliere kantooruren te werken, omdat coaching maatwerk is en soms ook in de avonduren plaatsvindt. De hulpverlening wordt zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de jeugdige en het gezin geboden. Ervaring met methodieken zoals oplossingsgericht werken, Signs of Safety, Geweldloos verzet in Gezinnen en Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling is een grote pré.

Wat vragen wij:

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld Social Work, Pedagogiek of toegepaste psychologie + SKJ geregistreerd ;
  • Inhoudelijke expertise op het gebied van (L)VB en psychiatrie, met minimaal 5 jaar ervaring in het begeleiden van jeugdigen en gezinnen. Een achtergrond als systeem therapeutisch werker wordt als een waardevolle aanvulling beschouwd;
  • Rijbewijs en eigen vervoer.
Wat wij bieden:
  • Een contract bij Pears of bij de zorginstelling;
  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband, pensioenopbouw vanaf dag één en eindejaarsuitkering per gewerkt uur;
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 50 - brutosalaris van minimaal €2.986,-  en maximaal €4.264,- op basis van fulltime dienstverband;
  • We bieden kansen voor persoonlijke groei in jouw zorgcarrière met trainingen, bijscholing en begeleiding.
Over Pears
Bij Pears draait het om jou. We hechten waarde aan betrouwbaarheid en transparantie en streven ernaar om jou te ondersteunen en te helpen groeien. Jouw wensen en ambities zijn belangrijk voor ons, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Solliciteren
Enthousiast over deze vacature? Laat je gegevens achter en we bellen je binnen 2 werkdagen voor een eerste telefonische kennismaking!

Vervolgens plannen we een gesprek via Teams of op kantoor om dieper in te gaan op jouw wensen en ervaringen, en om meer te vertellen over de instelling en het werken via ons. Als jouw wensen aansluiten, regelen we een kennismaking met de organisatie en vaak ook een meeloopmoment, waarbij we jou volledig ondersteunen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in