+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Timmerman Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als onderhoudstimmerman ben je verantwoordelijk voor diverse onderhoudswerkzaamheden aan woningen, vaak in opdracht van woningbouwcorporaties en VvE’s. Je taken variëren van het vervangen van kozijnen tot het herstellen van houtrot. Daarnaast behoren het plaatsen van glas, het afhangen van ramen en deuren, en het isoleren van zolders tot jouw werkzaamheden. Als je nog niet bekend bent met deze taken, staan we klaar om je deze te leren.


Ben jij het?

Je voelt je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige resultaten en neemt de tijd om je werk met zorg uit te voeren. Bereidheid om anderen te helpen en openstaan voor feedback zijn kenmerkend voor jou, waardoor we gezamenlijk groeien in ons vak. Daarnaast beschik je over een rijbewijs en een VCA-diploma, en indien nodig, ben je bereid deze via ons te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bepalen we een passend salaris, gebaseerd op jouw kennis, ervaring en vaardigheden. Denk aan een bruto maandbedrag vanaf €2.800- dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je gaat pensioen opbouwen via de pensioensregeling die het beste bij jou past en bij goed functioneren staat een vast contract op je te wachten. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je langdurig met plezier kunt werken. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Ook verwelkomen we je graag bij onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en alle cursussen die wij kosteloos aanbieden aan onze vakkrachten!


Waar jij werkt

Als vakkracht ga je bij Faber aan de slag bij projecten die aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn elke dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in