+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van bloemen en wil je in een team werken dat bekend staat om zijn goede sfeer? Dan is deze baan iets voor jou. Als teamleider in de logistiek werk je met bloemen en planten. Je helpt bij verschillende taken en werkt van maandag tot vrijdag. Soms werk je ook op zaterdag. Ervaring is niet nodig, als je maar enthousiast bent. Het bedrijf waar je gaat werken is erg goed voor zijn personeel. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Bloemen, een van de dingen waar wij als Nederlanders om bekend staan, iedereen houdt er van. Het gevoel van lente, gezelligheid en niet te vergeten; het speciale gevoel als je een boeket krijgt. Aan al deze dingen kan jij meewerken als teamleider van een logistiek team in de nacht. 

Wat ga jij doen als logistiek medewerker?

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor vele logistieke processen. Je springt bij waar het nodig is en vindt het niet erg om je handen uit je mouwen te steken. De werkweek van een logistiek medewerker is van maandag t/m vrijdag, maar ook wordt gevraagd om minimaal 1x in de maand op de zaterdag te werken. Jouw werkdagen beginnen rond 06.30 uur en ongeveer 10 uur later kan je weer lekker op huis aan. Geen ervaring? Dat hoeft geen probleem te zijn! Als jij kan laten zien dat je enthousiast en gemotiveerd bent, geeft onze opdrachtgever je ook zeker een kans!

Wie is de opdrachtgever? 

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk het bedrijf waarvoor jij gaat werken. Onze opdrachtgever staat bekend als een dynamisch een groeiend bedrijf in de sierteelt. Ze staan bekend als een bedrijf wat super goed is voor zijn personeel. Als teamleider zal jij hier natuurlijk een groot onderdeel van worden.

Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? 

Wil jij in de fleurigste branch van Nederland werken? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu door je cv te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem telefonisch contact met ons via: 0180-745747.


Functie eisen
  • Je bent een enthousiaste doener die graag de handen uit de mouwen steekt
  • Je bent minimaal voor 16 uur per week beschikbaar
  • Je spreekt Nederlands of Engels
  • Je bent flexibel, collegiaal en neemt initiatief 
  • Je bent bereidt om 1 keer per maand een zaterdagdienst te werken 
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris conform TLN CAO, tussen de €500 en €600 in de maand
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

IQ Select – het betere werk

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in