+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

HR stage Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Witteveen+Bos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

HR stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende HR-stage op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Kom stage lopen bij Witteveen+Bos in Deventer en doe meer praktijkervaring op binnen dit vakgebied!

Als stagiair arbeidsmarktcommunicatie ben je onderdeel van het gelijknamige team (AMC), bestaande uit vier enthousiaste collega’s. Het doel van ons team? Het aantrekken en binden van divers talent aan onze organisatie. Jij draagt hier actief aan bij door onder meer onze adviseurs te ondersteunen bij hun activiteiten die in de kern betrekking hebben op werving en employer branding. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het reviewen van vacatureteksten, het meedenken over wervingsvraagstukken, het helpen organiseren van carrièredagen, het organiseren van business courses en het beoordelen van (open) sollicitaties. Daarnaast lever je een bijdrage aan veel verschillende projecten, zoals op het gebied van HR-analytics, het opbouwen van een netwerk met onderwijsinstellingen op mbo- en hbo-niveau en het optimaliseren van onze werkprocessen.

Kortom: een afwisselende stage waarbij er genoeg thema’s zijn voor jou om je in te verdiepen.

Het AMC-team is onderdeel van de HR-afdeling die verder uit de volgende groepen bestaat; HR support, Learning & Development en de Salarisadministratie. We kennen een open en informele cultuur, die een goede basis biedt om je een fijne en leerzame stageplek te bieden.

De standplaats voor deze functie is Deventer, op loopafstand van het NS-station.

Wat wij vragen
  • Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste hbo-student die een opleiding volgt op het gebied van HR. De stage kent een minimale duur van vijf maanden;
  • Een kritische denker die zelfstandig aan de slag kan gaan;
  • Iemand met een positieve instelling die het leuk vind om zich te verdiepen in het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie.
Wat wij bieden
  • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • stagevergoeding.
Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. We willen een bureau van topklasse zijn door zelf goed te zijn in ons vak en samen te werken met anderen in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen. Met circa 1.400 medewerkers werken we in multidisciplinaire projectteams aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Wij hebben de ambitie het beste uit onszelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. De aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.


Reageren?

Ben jij enthousiast over deze stage en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem voor meer info contact op met Lisa Groot, adviseur Arbeidsmarktcommunicatie, via 06 38 18 91 36. Zij vertelt je graag meer.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in