+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.

Software Engineer [2024] Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van industriële automatisering als Software Engineer, waar je verantwoordelijk bent voor het programmeren van besturingstechnische installaties. Werk in een omgeving die ontwikkeling stimuleert, met uitgebreide kansen voor training en persoonlijke groei. Ontdek een cultuur die teamwork en continue leren waardeert. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Werken voor deze opdrachtgever betekent werken binnen de industriële automatisering, in de disciplines electrical & software engineering, kantoorautomatisering en IT.

Onder de vlag van onze partner werk je op de afdeling engineering, deze afdeling heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend engineersbureau in Nederland. Inmiddels is onze partner met 3 vestigingen in Gorinchem, Hengelo en Assen uitgegroeid tot een landelijke dienstverlener binnen de industriele automatisering. Werknemers van de organisatie zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering binnen de werkgebieden machinebouw, procesindustrie, maritieme installaties en/of de energiewereld.

Ter uitbreiding van de afdeling en het technische team in de disciplines electrical engineering en software engineering zoeken wij voor onze partner doorlopend startende ingenieurs en ervaren ingenieurs.

Als werkgever zijnde biedt de organisatie je middels training en cursussen ruime kansen tot verdere ontwikkeling. Zowel op technisch als persoonlijk vlak. Ook kun je altijd een beroep doen op de kennis en kunde van inmiddels ruim 70 collega's.


Bedrijfscultuur

Alleen ben je wellicht sneller maar samen kom je verder! Dat is het credo van deze organisatie. Er wordt projectmatig gewerkt en de engineers worden per project ingezet bij diverse opdrachtgevers. Binnen de organisatie wordt veel ingezet op trainingen, cursussen en scholing. Er zijn jaarlijks diverse momenten van samenkomst maar gedurende jouw opdracht is er ook volop persoonlijke begeleiding. Deze organisatie staat voor haar medewerkers en dat blijkt wel uit de goede arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, een lease auto, een reistijdregeling en een 100% bijdrage van de pensioenpremie door de werkgever. 

Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en programmeren van software voor besturingstechnische installaties of machines en levert deze software af met de benodigde ontwerp en afname documenten.

Tijdens de ontwikkeling van de software maak je deel uit van een multidisciplinair team en voer je regelmatig overleg met collega’s, klanten en leveranciers. Ook de afname en inbedrijfstelling van de installatie of machine zul je uitvoeren, zodat je betrokken bent in het hele traject van ontwerp tot oplevering.

Om je taken zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren krijgt je regelmatig kansen tot verdere ontwikkeling in de vorm van opleidingen en cursussen en kun je eventueel een beroep doen op de kennis-en-kunde van je collega’s. 
 


Functie eisen

•    Een Technische opleiding op minimaal HBO niveau richting Elektrotechniek, Besturingstechniek, Industriële Automatisering:
•    Kennis van software ontwikkel- en ontwerp methodieken zoals Scrum of het V-Model;
•    Communicatief vaardig, klantvriendelijk en representatief;
•    Kennis en ervaring van één of meerdere relevante PLC systemen zoals: 
-    Siemens Tia Portal;
-    Beckhoff TwinCat;
-    Allen Bradley ControlLogix. 

Wat zijn de meer dan uitstekende arbeidsvoorwaarden van onze opdrachtgever?

•    Een uitstekend salaris; 
•    Per direct een vast dienstverband voor onbepaalde tijd;
•    32 uur per week behoort tot de mogelijkheid;
•    Auto van de zaak;
•    Telefoon van de zaak;
•    Volop mogelijkheden voor trainingen en cursussen;
•    Reistijd regeling;

Voldoe jij aan (de meeste) functie-eisen, laat dan van je horen! Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Gerben Brouwer, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.  en 058 - 21 615 82. 
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in