+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.

Assistent Financial Controller Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continental Candy Industries

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.533 - € 3.567 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij CCI maken we snoepgoed dat mensen blij maakt. We werken hard om de beste kwaliteit te leveren. Nu zoeken we iemand die ons kan helpen met de financiën. Als assistent accountant zorg je dat alles met geld goed gaat. Je kijkt naar inkoop en verkoop, helpt met afsluiten van de boeken en maakt financiële rapporten. Je werkt niet alleen in Nederland, maar ook met onze Duitse collega's. Samen zorgen we dat alles op rolletjes loopt. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn CCI. Samen met zo’n 300 collega’s willen we graag zo veel mogelijk zoete momenten delen met onze afnemers en consumenten. Dat doen we door het ontwikkelen en produceren van suikervrij, suikerarm en vegan snoepgoed, en met ons brede assortiment ouderwets lekkere zoetwaren. We produceren onze snoepjes in vier fabrieken in Nederland (Drachten, Oosterwolde, Hoorn) en Duitsland (Metelen).

Made to smile, share & care!
Als ambitieuze en betrouwbare organisatie volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van voeding op de voet. We werken aan de beste kwaliteit, in een dynamische omgeving. Dit vraagt om ambitieuze en proactieve collega’s. Om ook onze ambities binnen onze financiële afdeling waar te maken zijn wij op zoek naar een Assistent Financial Controller..

Wat ga je doen
Dé perfecte kwaliteit leveren aan onze klanten is natuurlijk topprioriteit! Dit is niet alleen belangrijk voor onze producten maar omvat al onze processen binnen de organisatie. Onze afdeling Finance & Control houdt zich voornamelijk bezig met het op een efficiënte manier verwerken van financiële en niet financiële informatie, het opstellen van interne rapportage en financiële verslaglegging en het ontwikkelen en onderhouden van administratieve processen en systemen. Omdat onze organisatie en ook de afdeling steeds verder aan het doorgroeien is, zoeken wij nu specifiek een Assistent Financial Controller..

In de rol van Assistent Financial Controller. ben jij binnen de afdeling onder andere verantwoordelijk voor:
•Controle en verwerking van inkoop- en verkoopfacturen en verwerken van dagafschriften van de banken van onze Duitse en Nederlandse vestigingen;
•Debiteuren- en crediteurenbeheer;
•Ondersteunen bij maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen;
•Aanspreekpunt voor de Duitse administratie;
•Het opstellen van diverse financiële rapporten voor financieel management;
•Bijdragen aan het ontwikkelen van efficiënte processen en procedures.

Gevraagd

Wie zoeken wij
  • We zoeken een collega die minimaal een MBO+/HBO werk- en denkniveau met een opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Meerdere jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent betrouwbaar, stressbestendig en je kunt goed omgaan met deadlines;
  • Je werkt nauwkeurig en je hebt veel aandacht voor details;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;​​​​​​
  • Je hebt probleemoplossende vaardigheden om disputen en problemen op te lossen


Aanbod

Wat bieden wij jou
Uiteraard bieden we jou, naast een inspirerende en uitdagende functie, een leuk team van zo’n 9 collega’s en een goede werksfeer. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving waar ontwikkeling en innovatie belangrijk zijn. Bij CCI wordt jouw mening gewaardeerd!
Je ontvangt een goed salaris tussen de € 2.533,- en € 3,567- passend bij je kennis en ervaring. Daarnaast hebben we uiteraard je arbeidsvoorwaarden goed geregeld, zoals een laptop, mobiele telefoon, vakantiedagen, pensioenopbouw en…snoep!

Wij gaan graag in gesprek
Ben je overtuigd dat wij jou zoeken en kun je niet wachten om in deze functie van start te gaan? We zien graag je cv en motivatie tegemoet. Voor meer vragen kun je terecht bij Babette Bijleveld (Recruiter) 06-27121248 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in