+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.
Laad meer vacatures

MONTEUR Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

10Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.900 - € 3.600 p/m
  • Bonusregeling, Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Bij CIRREC, een groeiend productiebedrijf in de recycling industrie, zijn wij op zoek naar Monteurs die ons team in Duiven komt versterken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven professionals die gepassioneerd zijn over techniek en altijd op zoek is naar verbetering. Bij CIRREC hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden wij uitgebreide mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf. Als jij gepassioneerd bent over techniek en een belangrijke bijdrage wilt leveren aan ons succes, dan zijn wij op zoek naar jou!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

  • Mechanisch Monteurs in Dagdienst
  • Elektro Monteurs in Dagdienst
  • 5-Ploegen Storingsmonteurs

Als Mechanisch Monteur ben jij degene die alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan onze machines, installaties en constructies verricht. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen en voert preventieve onderhoudstaken uit, inspecteert en smeert volgens planning. Naast deze werkzaamheden voer je dagelijks correctief onderhoud uit en werk je mee aan het verbeteren van de technische staat van het moderne machinepark. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het succes van ons groeiende bedrijf.

In de functie als Elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van de gehele elektrische installatie. Met jouw nauwkeurigheid en oog voor detail zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden worden bijgehouden in ons onderhoudssysteem. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de storingsdiensten bij complexere elektrische verstoringen. Jij bent in staat om deze verstoringen snel te analyseren en op te lossen. Ook voer je in overleg met het team modificaties uit ter verbetering van de installaties.

Als Ploegenmonteur ben jij de held die technische productie verstoringen oplost binnen jouw eigen team. Je analyseert samen met de Operator en Teamleider de mogelijke oorzaken van problemen aan de productielijnen en zorgt voor een oplossing. Met jouw analytische vermogen ben jij in staat om problemen snel te analyseren en verbetervoorstellen aan te dragen die de productieoutput verhogen. Daarnaast houd jij nauwkeurig de rapportage bij in ons onderhoudssysteem en voer jij preventieve onderhoudstaken uit volgens planning. Je werkt in een aantrekkelijk 5 ploegensysteem met een werkweek van 33,6 uur.

Als jij klaar bent voor deze uitdaging en je wilt bijdragen aan onze missie, solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Monteur!



Gevraagd

  • Technische MBO opleiding (bijvoorbeeld Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde)
  • Ervaring met onderhoudsprogramma's of bereid dit te leren
  • Je kunt zelfstandig werken als Monteur 


Aanbod

  • Een bruto maandsalaris tussen €2.900,- tot €3.600,- bruto excl. Ploegentoeslag
  • 27% ploegentoeslag boven op je bruto maandsalaris (als je in ploegen werkt)
  • Mogelijkheid om in dagdienst te werken 
  • Netto bonus regeling
  • 25 vakantiedagen
  • Een uitdagende functie binnen een innoverend en groeiend productiebedrijf in de recycling industrie
  • Wij zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen
  • Direct een contract bij CIRREC, geen uitzend- of detacheringsformule


Bedrijfsomschrijving

Bij CIRREC werk je samen met een internationale groep mensen die streeft naar een duurzame toekomst door echt circulaire voedselverpakkingen te maken. We zijn een 'center of excellence' en zetten ons in voor de oprichting van meerdere circulaire recyclingfaciliteiten over heel Europa. We zijn een bedrijf dat voortdurend groeit en ons team bestaat uit nieuwsgierige en toegewijde mensen die ons doel willen bereiken en ons bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Bij ons worden alledaagse uitdagingen opgelost en onze medewerkers zijn harde werkers die bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. We respecteren en waarderen onze medewerkers en willen een open omgeving creëren waarin we ideeën uitwisselen. Bij CIRREC nemen we zorg voor elkaar.

CIRREC maakt deel uit van de Faerch Group, een toonaangevende Europese fabrikant van duurzame voedselverpakkingen. Faerch staat bekend om het circulair maken van voedselverpakkingen met producten gemaakt van tot wel 100% gerecycled materiaal. Deze verpakkingen zijn volledig recyclebaar tot nieuwe voedselveilige producten. Fearch heeft 5600 werknemers en bedient klanten over de hele wereld met productievestigingen in heel Europa, Azië en America. Faerch is een belangrijke speler in de voedselverpakkingsindustrie en is onderdeel van de A.P. Moller Group.

Bij CIRREC vinden we het belangrijk om onze werknemers te waarderen en te belonen voor hun harde werk en toewijding. Als jij op zoek bent naar een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden, solliciteer dan nu en wie weet word jij onze nieuwe Monteur!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in