+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.300 p/m

Vacatureomschrijving

Vind jij campers en caravans ook net zo geweldig als ik? 🙏En ben jij een specialist op het gebied van laagspanning? Dit bedrijf is dé storingsspecialist in Oost-Nederland betreft campers en caravans!


Waar ga je werken?

Bij Maintec gaan we ervoor! 🚚 Wij, Jeanette, Roxanne, Jeffrey en ik (Bobby) zitten in jouw team als het gaat om werkgeluk. We zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, installatietechniek, metaal en werktuigbouwkunde. Samen staan we garant voor uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven, waar we al lange tijd mee samenwerken. Bij ons draait het niet alleen om het werk, maar ook om de leuke dingen in het leven. Tijdens onze gezellige borrels, sappige BBQ's en energieke 'sportevents' leer je niet alleen de klus, maar ook elkaar echt kennen. Wij hebben een hechte groep vakspecialisten (wij noemen ze Maintec-ers) in dienst, en samen zetten we gave dingen neer. Bij Maintec zijn wij meer dan alleen collega's; we zijn een team. Terwijl ik de zaken achter de schermen regel, sta jij op de werkvloer je mannetje. Wil jij een vaste baan in de techniek bij een bedrijf dat zijn beloftes nakomt? Solliciteer nu en sluit je aan bij ons winnende team!


Wat ga je doen?

Allereerst, je komt te werken met campers en caravans, dat is toch geweldig! Constant vakantiekriebels om je heen terwijl je steeds meer ervaren wordt met het sleutelen.

Jij kan een vakantie echt helemaal compleet maken voor onze klanten! Voor de functie van elektromonteur bij onze klant in Duiven zoeken we een technische professional die verantwoordelijk is voor het onderhouden en repareren van diverse technische systemen en apparatuur binnen de camper en caravan industrie. De werkzaamheden van de "laagspanningsmonteur" omvatten onder andere het oplossen van storingen aan de caravan en campers, het uitvoeren van preventief onderhoud, het opsporen van storingen en het vervangen van onderdelen. Ook blijf je in contact met de klanten, die boordevol leuke (reis)verhalen en anekdotes hebben.


Wat verwachten wij van jou?

Wat ik heel belangrijk vind is een open en eerlijke communicatie. Dit mag je ook van ons verwachten. Verder is het fijn wanneer je het volgende hebt:

  • Technische Vaardigheden: Je moet aantoonbare ervaring hebben met elektrische systemen en laagspanningstechniek. Kennis van campers of recreatieve voertuigen is een pluspunt.
  • Zelfstandigheid: jij, onze laagspanningsmonteur moet in staat zijn om zelfstandig te werken en technische problemen op te lossen. Dit omvat zowel elektrische problemen als het kunnen nemen van eigen initiatief bij het uitvoeren van taken.
  • Leergierigheid: De camperbranche is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe technologieën en systemen. Het is belangrijk dat de jij bereid is om nieuwe vaardigheden en technologieën te leren en zich aan te passen aan veranderingen.
  • Communicatieve Vaardigheden: Aangezien de functie vereist dat de laagspanningsmonteur mogelijk met klanten communiceert om problemen te diagnosticeren en op te lossen, zijn goede communicatieve vaardigheden essentieel.

Laten we vooral gewoon eens bellen!?


Wat kun je van ons verwachten

Graag ga ik in een persoonlijk gesprek hier dieper met je op in, gezien ik vind dat dit per individu maatwerk is. Maar je mag in ieder geval van ons verwachten:

  • Een salaris tussen de € 2.400,- en € 3.300,- (afhankelijk van kennis en kunde);
  • €1.000,- bonus bij het aandragen van een collega monteur bij Maintec!
  • Vanaf dag 1 een goed pensioen bij STIPP;
  • Een hele toffe en avonturistische baan!
  • Veel (technische) variatie in je werk;
  • Zonnige vakantiedagen en vakantiegeld;
  • Hele warme en gezellige collega's;
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen. Ik hoor graag waar jij je verder in wilt verdiepen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in