+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

CNC Frezer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CM Werkt

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
CM Werkt

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als CNC frezer bewerk je plaatwerk en/of stafmateriaal. Hierbij maak je gebruik van de Heidenheim en Mazak. Je selecteerd de juiste programma’s en past de besturing eventueel aan.

Je volgt de planning en bewerkt zelfstandig een product met behulp van de werktekeningen en werkinstructies. Dit dient binnen de gestelde normtijd te gebeuren volgens de aangegeven normen en kwaliteitseisen. Daarnaast stem je onderling in teamverband af wie wat gaat maken en voer je diverse kwaliteitscontroles met je collega’s uit door het meten en controleren van de gemaakte producten. Je leeft de regels van Arbo, veiligheid, welzijn en milieu na en zorgt dat je werkplek schoon is volgens het 5S principe.



Gevraagd

Een afgeronde mbo opleiding niveau 2/3 plaatwerk of soortgelijke richting, of je bent bereid deel te nemen aan een BBL opleiding met ambitie om op termijn intern door te groeien binnen de organisatie. Affiniteit met techniek en ervaring met meten en tekening lezen of bent bereid dit te leren. Je spreekt vloeiend de Nederlandse taal en bent kwaliteitsbewust.

Aanbod

Een uitdagende baan bij een innovatief bedrijf met professionele begeleiding. Een salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring, 27 vakantiedagen per jaar en 8% van je bruto jaarloon als vakantiegeld. Werktijden van 06:00u – 14:45u of van 07:45u – 16:30u voor een optimale werk- en privébalans met een werkweek van 38 uur zodat je op vrijdag extra vroeg het weekend in kan luiden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in