+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Timmerman Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je op verschillende plekken, zoals bedrijven, scholen en huizen. Je zorgt dat alles goed gaat en dat je spullen in orde zijn. Kwaliteit is heel belangrijk. Je werkt zelfstandig en houdt je aan afspraken. Het bedrijf groeit snel en doet veel aan renovatie en onderhoud. Je kunt hier veel leren en groeien. Ook zijn er leuke extra s, zoals een spaarsysteem voor gereedschap en uitjes, gratis cursussen en gezellige evenementen zoals een zomerbarbecue. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je voert diverse taken uit op verschillende locaties, zoals bedrijven, scholen, zorginstellingen en woningen. Deze woningen variëren van tijdelijk leegstaand tot bewoond, zowel bij nieuwe huurders als langdurige bewoners. Als professional ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het nakomen van alle afspraken, zorg je voor de naleving ervan, en draag je zorg voor je eigen materiaal en gereedschappen. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel, wat perfect past bij ons snelgroeiende en dynamische renovatie- en onderhoudsbedrijf.


Ben jij het?

Je hebt ervaring als timmerman of timmervrouw of in een vergelijkbare functie. Zelfstandigheid, flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden zijn jou niet vreemd. Je bent betrouwbaar en hebt affiniteit met het gebruik van moderne technologie, zoals een tablet voor bijvoorbeeld urenregistratie en materiaalbeheer.


Wat wij bieden

We belonen je met een salaris gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en ervaring, vanaf €2.800,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je gaat pensioen opbouwen volgens een regeling die bij jou past en bij goed functioneren kun je snel uitkijken naar een vast contract. We willen dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je langdurig met plezier kunt werken. Met ons spaarsysteem spaar je met elk gewerkt uur voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Jaarlijks kun je kosteloos meerdere cursussen bij ons volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. En natuurlijk zien we je graag bij onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Bij Faber vind je projecten die perfect aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk blijft gaan en op de juiste plek zit. Neem gerust contact met ons op om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in