+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ens.
Laad meer vacatures

Schilder Ens

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.850 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Voor een onderhoudsbedrijf zoeken wij de schilder die zich hierin herkent! Het is weer die beruchte maandagochtend, en je staat op alsof je van nature een vroege vogel bent - wat een zeldzaam fenomeen! Waarom? Omdat je het voorrecht hebt om aan de slag te gaan als schilder met je eigen bedrijfsbus. Dus, in plaats van het bed 's ochtends te vervloeken, sta je op met de opwinding van een kind op kerstochtend. Je stapt in je bedrijfsbus en rijdt naar de zaak. Daar wacht een heerlijke kop koffie terwijl je het plan van aanpak bespreekt. En dan, het grote moment is aangebroken: je vertrekt helemaal voorbereid naar de klus. Als een schilder met ervaring van formaat, ben je in staat om projecten zelfstandig aan te pakken en ze af te leveren met kwaliteit die zelfs Picasso jaloers zou maken. Maar weet je wat het geheim is van jouw succes als schilder? Het is niet alleen je vakmanschap, maar ook je gave om zelfs de meest chagrijnige opdrachtgevers in lachen uit te laten barsten. En als klap op de vuurpijl, vind je het zelfs leuk om je minder ervaren collega's een handje te helpen, want tja, wie kan er nee zeggen tegen zo'n charmante en humorvolle schilder? Aan het einde van de dag ga je naar huis met een gevoel van voldoening en een glimlach die groter is dan de Mona Lisa's. Wat een heerlijk vak dat schilderen!


Ben jij het?

Als schilder heb jij passie voor het schildersvak. Kwaliteit leveren is voor jou erg belangrijk. Daarnaast vind je het prachtig om met mensen te werken, zowel met collega's als het contact met de klanten. Een tevreden klant is een tevreden schilder. Ook ben je in bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen. Het is handig als je in het bezit bent van een rijbewijs.


Wat wij bieden

Bij Faber sta jij als onze vakkracht op nummer 1. Persoonlijke aandacht en waardering staan hoog in ons vaandel. Daarnaast heb je altijd een vast contactpersoon die jij kan benaderen. Ook investeren wij graag in jouw ontwikkeling, zodat je als schilder alle ruimte hebt om je vakkundigheid uit te breiden. Verder kan jij van ons het volgende verwachten:

  • Een salaris conform de schilder cao tussen de 1.800,- en 3.500,- (afhankelijk van ervaring)
  • Jij kan kiezen of je per week of per vier weken uitbetaald wilt krijgen
  • Wij snappen dat je zekerheid wilt, daarom bieden wij je een vast contract bij goed functioneren
  • Wij helpen jou graag met de keuze in het pensioen, STIPP of BPF Schilders
  • De mogelijkheid om 2 cursussen per jaar te volgen op kosten van Faber
  • Deelname aan het Faber spaarprogramma, waarbij je kunt sparen voor leuke uitjes of cadeaus
Waar jij werkt

Bij dit bedrijf ga jij met veel enthousiasme aan het werk. Samen met jouw collega's Kees en Roel werk jij veel samen. Samen zijn jullie een hecht team die houden van een lolletje. Er zijn veel klussen in de omgeving waarin jullie samen zullen werken, maar het kan ook voorkomen dat je weleens alleen naar een klus moet.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in