+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Genemuiden.
Laad meer vacatures

Schilder Genemuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Het is maandagochtend; veel moeite om op te staan heb jij niet, je mag weer aan de slag! Als ervaren schilder, krijg je een bedrijf bus mee. Met de bedrijf bus rijd je naar de zaak. Daar wordt het plan van aanpak besproken onder het genot van een kopje koffie. Dan is het zover, tijd om het mooiste vak uit te oefenen, je vertrekt helemaal voorbereidt naar de klus. Als ervaren schilder ben jij in staat om projecten zelfstandig aan te pakken en op te leveren met hoge kwaliteit. Uiteindelijk vindt de opdrachtgever het belangrijkste om een gemotiveerde schilder aan het werk te hebben. Je vindt het leuk om collega's te helpen die nog niet zelfstandig kunnen werken. Je hebt oog voor detail en weet hoe jij je klanten tevreden kunt stellen. Aan het eind van de dag ga jij met een voldaan en tevreden gevoel naar huis.


Ben jij het?

Als schilder breng jij een gezonde dosis motivatie mee naar de klussen. Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré, maar ervaring als schilder wordt ook zeker meegenomen. Het is daarnaast handig dat jij in bezit bent van een geldig VCA certificaat of je bent bereidt deze te halen (kan op kosten van Faber). Ook kan je als ervaren schilder, zelfstandig en pro-actief werken. Mocht je minder ervaring hebben als schilder dan is het fijn als je de schildersvakopleiding wilt beginnen.


Wat wij bieden

Uiteraard ben jij benieuwd wat dit voor jou kan opleveren.
Als jij als ervaren schilder via Faber aan de slag gaat, dan kan je op het volgende rekenen:

  • een salaris tussen van €3.500 (op basis van jouw ervaring)
  • Verloning volgens schilders CAO (er zit dus geen verschil in arbeidsvoorwaarden wanneer je als ervaren schilder bij ons aan de slag gaat).
  • Keuze uit STIPP pensioen of het schilders- BPF pensioen
  • Een vast contactpersoon bij Faber, je weet zo altijd wie je kan benaderen
  • Wij snappen dat je zekerheid wilt, daarom bieden wij je een vast contract bij goed functioneren.
  • Ontwikkeling stimuleren wij, dus bieden wij jou twee cursussen/trainingen per jaar aan (bijv. Houtrot, VCA, Verfspuiten etc.).
  • Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur.
Werkplezier! Naast hard werken is plezier ook erg belangrijk. Of je nu leerling bent of een ervaren schilder, wij zorgen ieder jaar voor een gezellige zomer- en winterborrel met al jouw Faber collega's. Veel persoonlijke en oprechte aandacht, omdat wij jou als vakkracht waarderen.

Waar jij werkt

Faber is het grootste schildersbedrijf in Nederland, maar we voeren zelf geen projecten uit. Als ervaren schilder krijg je via Faber de kans om aan de meest prachtige schildersprojecten te werken, allemaal bij gerenommeerde schildersbedrijven in jouw omgeving. Ons doel is ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat, en daarom helpen we je bij het vinden van de perfecte baan die bij jou past. Bij Faber hechten we waarde aan eerlijkheid en betrouwbaarheid; we doen wat we beloven en zeggen wat we doen. Elke dag streven we ernaar om persoonlijk het verschil te maken, want we geloven dat jouw welzijn in je vakgebied voorop staat. Dat is waar we voor staan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in