+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.
Laad meer vacatures

Python Ontwikkelaar – Logistics Tribe Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jouw team

Team Communicatie is een klein team binnen de Tribe Logistiek die nauw samenwerkt en zeer gemotiveerd is om een succes te maken van onze applicaties. Hoewel we deel uitmaken van een grotere groep, is er binnen het team meer een agile startup-mentaliteit.

We zijn momenteel bezig met het testen van een nieuwe versie met veel extra functies en streven ernaar om een essentieel onderdeel van de Ons Suite te worden door communicatie beschikbaar te maken wanneer en waar dat nodig is. We werken nauw samen met onze mobiele, support- en account management collega's om ervoor te zorgen dat we op dezelfde lijn zitten en snel kunnen reageren wanneer verandering nodig is.

Ons internationale karakter en de mix van mensen en culturen maken ons uniek. Het is de kracht van de ideeën en de energie die vrijkomen als wij Technology for Life creëren. Technologie die mensen helpt gelukkiger en succesvoller te zijn in hun werk. We doen dat vanaf ons hoofdkantoor, Nedap Campus in Groenlo en vanuit 11 locaties over de hele wereld. Nedap werd opgericht in 1929 en is sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Je neemt initiatief en bent niet bang om een discussie te starten als je denkt dat we het beter kunnen doen. Je bent georganiseerd en hebt sterke communicatieve vaardigheden.

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in Python
  • Je bent kritisch en houdt van constructieve discussies
  • Uitstekende beheersing van het Engels, zowel mondeling als schriftelijk, kennis van het Nederlands is een pluspunt
  • Zelfde tijdzone


Aanbod

Als Python Ontwikkelaar in de Tribe Logistiek, werk je aan onze communicatie applicaties. Binnen het communicatieteam bieden we een veilige manier van communicatie die integreert met ons software-pakket Ons Suite. Veel zorgtaken die door werknemers in de zorgsector worden uitgevoerd, vereisen een vorm van communicatie. Een overdracht tussen diensten, discussies over de zorg voor een cliënt, het ruilen van diensten en meer. Onze berichten-app heeft tot doel multidisciplinaire teams, collega's en cliënten naadloos en effectief samen te laten werken.

Als Python Ontwikkelaar werk je aan de backend van onze berichten-app om de functionaliteit te verbeteren en uit te breiden en te integreren met de rest van de Ons Suite. Ons berichten is gebaseerd op het open standaard Matrix communicatie protocol. De client is gebaseerd op Element. Je zal gaan helpen bij het stellen van prioriteiten en communiceren met collega's over het waarom, wanneer en wat we aan het bouwen zijn.


Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden? Stuur je CV en motivatie via de sollicitatiebutton t.a.v. Roelof de Vries (Senior Corporate IT Recruiter). En als je nog meer wilt weten of vragen hebt, neem dan vooral nog even contact met ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

  • Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure;  
  • Als je een aanbieding krijgt voor deze rol en je accepteert ons aanbod, dan hebben we ook een Verklaring Omtrent het Gedrag nodig; 
  • Bij Nedap vertrouwen we op de diversiteit van mensen en organisaties. Een van de dingen die ons uniek maakt is onze diverse mix van mensen en culturen. Wij geloven in de kracht van ideeën en de energie van individueel initiatief. Dit is het fundament waarop onze hele organisatie is gebouwd; 

We respecteren jouw privacy.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in