+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.

Senior Platform Engineer Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In ons team, de Platform Tribe, werk je samen met drie teams die elk hun eigen focus hebben. We zoeken mensen die graag een leidende rol op zich nemen en klaarstaan om anderen te helpen. Je krijgt veel vrijheid en moet zelfstandig kunnen werken. Belangrijk is dat je kalm blijft in stressvolle situaties en open staat om nieuwe dingen te leren. We waarderen een praktische aanpak en het vermogen om het grotere geheel te zien. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw team

De Platform Tribe bestaat uit drie verschillende teams met alledrie hun eigen focus. De huidige focusthema's zijn Authenticatie/Authorisatie, API's en Continous Deployment. De ontwikkelaars in onze tribe zijn een mix van remote en lokaal en hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheden die zelfdiscipline vereisen. Hieronder vind je nog enkele andere nuttige eigenschappen die een goede fit in ons team zijn:

  • Bereidheid om een 'lead' rol te vervullen en in de toekomst leiding te gaan geven aan een klein team;
  • Can-do en zelf-gedreven houding;
  • Gemotiveerd om andere teams te helpen;
  • Big picture denken, pragmatisme, gevoel van eigendom;
  • Kalm onder druk;
  • Bereidheid om nieuwe dingen te leren;
  • Automatiseringsmentaliteit;
  • Bereid om deel te nemen aan een aanwezigheidsdienst (ook buiten de reguliere werktijden).


Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

We zijn op zoek naar een ervaren ontwikkelaar met Java of Ruby on Rails maar die ook bereid is om andere talen te leren. Daarnaast herken je jezelf in de volgende vaardigheden:

  • Je hebt ervaring met het opzetten en onderhouden van CI/CD processen en tooling;
  • Je bent bekend met het opzetten en gebruiken van monitoring services/tools;
  • Je bent niet bang voor technisch complexe vragen;
  • Je vindt het leuk om issues aan te pakken zonder het hele plaatje te hebben (Puzzle Solver);
  • Je bent niet ontmoedigd om andere mensen te overtuigen van jouw oplossing.


Aanbod

Bij Nedap Healthcare geloven we dat technologie een impact moet hebben voor onze klanten. Wij gebruiken onze technologie om zorgverleners en verpleegkundigen van dienst te zijn, zodat zij kunnen doen wat het belangrijkst is: hun cliënten helpen. Met onze oplossingen proberen we zorgverleners met elkaar te verbinden en de last van administratieve taken te verlichten.

We zijn marktleider in de langdurige- en ouderenzorg en we bieden oplossingen voor alle verschillende workflows van onze klanten. De verschillende teams binnen Nedap Healthcare zijn volledig eigenaar van hun applicaties en werken met veel autonomie, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Als Platform Tribe verlichten wij het werk van onze productteams door het bouwen van de juiste fundering. We bieden generieke oplossingen, best practices en tools in focusgebieden zoals API's, onderhoud, deployment en metrics. We bouwen generieke oplossingen en automatiseren repetitieve en vervelende taken waar dat mogelijk is.

Bij Nedap Healthcare geloven we in autonomie en het gebruik van de juiste tool voor de juiste klus. Dit resulteerde in veel verschillende technologieën en frameworks die gebruikt worden voor verschillende delen van de applicaties. Voor ons als Platform Tribe betekent dit dat onze oplossingen zoveel mogelijk technologie-onafhankelijk moeten zijn. Mocht dit echter niet mogelijk zijn, dan kiezen we ervoor om onze applicaties te standaardiseren.

Om dit te bereiken, en om in de toekomst een team van Developers aan te kunnen gaan sturen, zoeken we een Senior Ruby Developer die ons team komt versterken


Sollicitatieprocedure

Interesse? Stuur je motivatie en CV in via de sollicitatiebutton. Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure kunnen wij vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem voor meer info contact op!

Hjalmar van Marle

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

+31 (0)6 28 85 95 15



Bedrijfsomschrijving


Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in