+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Financieel adviseur Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 4 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.927 - € 6.142 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

Bij BMC krijg je als financieel adviseur de kans om een maatschappelijke bijdrage te leveren binnen de publieke sector. Werk aan diverse opdrachten, van gemeenten tot zorgaanbieders, en ontwikkel jezelf tot expert. Je krijgt de vrijheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven en toegang tot een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Ontdek hoe jij het verschil kunt maken en groeien binnen BMC. Lees verder en sluit je aan bij ons team!
 

Volledige vacaturetekst

Je werkt inmiddels enkele jaren in de publieke sector of bent van plan de overstap te maken. Je wilt graag een maatschappelijke bijdrage leveren. Dit geeft je werk nog meer betekenis en jou veel voldoening. Je bent toe aan een volgende stap en zoekt een rol waarbij je van meerwaarde bent of je impact kunt vergroten. Waar je je kunt (door)ontwikkelen tot expert. Bij een organisatie die je volop ruimte biedt voor zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling. Je vindt het allemaal als financieel adviseur bij BMC!

Als financieel adviseur ben je in vaste dienst bij BMC. Je werkt aan verschillende opdrachten – met veel afwisseling – in de publieke sector. Bijvoorbeeld bij gemeenten, provincies, de rijksoverheid, corporaties, waterschappen, jeugdhulporganisaties, onderwijs- of zorgaanbieders. Hoe je dat doet, verschilt per keer. Dat kan op interim-basis zijn, maar je kunt ook aan een vraagstuk of project werken. Het werk als financieel adviseur is heel dynamisch. De ene keer pak je een grote opdracht op, het andere moment ben je met wel drie opdrachten tegelijk bezig. Je werkt regelmatig als enige BMC’er aan een opdracht, maar omdat vraagstukken en opdrachten steeds complexer worden, doe je dit ook steeds vaker in een team van BMC-collega's.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze commercieel manager beoordeel je welke opdrachten interessant zijn of het beste bij je passen. Je voert zelf de regie over je persoonlijke ontwikkeling en de verdieping van je vakmanschap. De commercieel manager ondersteunt je hierbij, onder meer als sparringpartner en HR-verantwoordelijke. Onze ontwikkelingsmogelijkheden zijn onbegrensd. Zo heb je toegang tot het BMC-ontwikkelcentrum, waar je allerlei workshops, trainingen, leerlijnen en opleidingen in verschillende leervormen kunt volgen. Je kunt ook deelnemen aan werk- en expertisegroepen of (advies)producten en concepten ontwikkelen. Of je vindt je roeping door je – naast je baan als financieel adviseur – in te zetten als leer- en ontwikkelmanager, of als docent binnen het ontwikkelcentrum. Onze aandacht voor ontwikkeling maakt ons elke dag een beetje beter.



Gevraagd

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Wij zijn op zoek naar financieel adviseurs met verschillende expertises en achtergronden (accountancy, audit, controller, publieke sector) uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe;
  • Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond;
  • Je bent minimaal 2 jaar werkzaam, bij voorkeur in de publieke sector;
  • Je wilt het verschil maken;
  • Daarnaast ben je communicatief sterk en resultaatgericht, en heb je analytisch vermogen. Je vakmanschap combineer je met ondernemerschap. 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende baan met veel ontwikkelmogelijkheden. Je kunt jezelf vakinhoudelijk ontwikkelen en je krijgt ook de kans om in je salaris te groeien en daarbij stevige stappen te zetten.

Bij een fulltime dienstverband ben je gemiddeld 36 uur op een opdracht en daarnaast krijg je 4 uur per week voor het volgen van een training of opleiding, of bijvoorbeeld voor deelname aan een BMC-expertisegroep. Hybride werken is mogelijk bij BMC en we vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk.

 

Verder gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Je kunt bij ons kiezen voor een arbeidsovereenkomst tussen de 28 en de 40 uur per week;
  • Het salaris voor een financieel adviseur past in de bandbreedte van € 2.927 tot € 6.142 op basis van een dienstverband van 40 uur per week;
  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Je komt in aanmerking voor een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Je hebt recht op standaard 30 verlofdagen bij een arbeidsovereenkomst van 40 uur per week. Je kunt tot 41 verlofdagen per jaar bijkopen;
  • Je hebt recht op een individueel keuzebudget (IKB). Dat bouw je maandelijks op met 11,04%. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen;
  • Je krijgt de keuze uit een vervoersbudget of een elektrische leaseauto;
  • Je hebt recht op een uitstekende regeling voor het gebruik van een laptop en een smartphone;
  • We bieden je een aantrekkelijke onkostenvergoeding;
  • Er is een thuiswerkvergoeding om je werkplek te kunnen inrichten (€ 750 per vijf jaar);
  • Verder bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor een sabbatical en is er een enorm aanbod van interessante en uitdagende trainingen en opleidingen.


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij BMC, hét adviesbureau voor de publieke sector. Als BMC’er draag je duurzaam bij aan effectieve, krachtige oplossingen voor maatschappelijke en/of bestuurlijke uitdagingen. Dat doe je niet alleen: je collega’s zijn net zo gemotiveerd om een stapje extra te zetten voor onze opdrachtgevers. BMC’ers staan bekend om hun betrokkenheid, waardoor je je echt onderdeel zult voelen van BMC.

 

Wij onderscheiden ons door hoogwaardig advies en onderzoek te koppelen aan implementatie met daadkracht. Oftewel: we koppelen advies aan de praktijk. Dat doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers in de hele publieke sector, zoals gemeenten, provincies, de rijksoverheid, de corporatiesector, waterschappen, het onderwijs of jeugd- en zorgaanbieders.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in